Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Laat een aardpen slaan of schakel potentiaalvereffening in ter bescherming

Wilt u ook graag uw pand beveiligen tegen blikseminslag? Dan is het verstandig om op een expert te vertrouwen die hier veel vanaf weet. Bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging worden verschillende methodes gehanteerd om uw pand te beschermen, waaronder de aardpen en potentiaalvereffening. Dit wordt bovendien allemaal gedaan tegen een marktconforme prijs. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Laat een aardpen slaan om uw pand te beschermen

De aardpen is een belangrijk onderdeel in de bliksembeveiliging van uw pand. Het zorgt ervoor dat het bedrijfspand goed geaard is. Met andere woorden, bij blikseminslag wordt de bliksem afgevoerd naar de aarde waardoor de schade aan uw pand beperkt blijft. Een aardpen is dus een belangrijk onderdeel in de bliksembeveiliging én noodzakelijk in nieuwe huizen en bedrijfspanden!

Overspanningsbeveiliging dankzij potentiaalvereffening

Potentiaalvereffening is een van de bliksembeveiligingsmethodes die iets meer kennis vereisen. Gelukkig hebben ze dit bij Mulhuyzen Bliksembeveiliging in huis en wordt u direct geholpen met een goede oplossing. Potentiaalvereffening betekent simpelweg spanning neutraliseren die bijvoorbeeld worden veroorzaakt door indirecte blikseminslag. Denk aan spanning die via inkomende leidingen zoals elektriciteitskabels en waterleidingen het pand binnendringen. Dan is het belangrijk dat uw elektrische installaties niet onder de hoge spanning komen te staan. Hier komt potentiaalvereffening om de hoek kijken. Deze overspanningsbeveiliging zorgt ervoor dat alle apparatuur goed beschermd is door spanningsverschillen te neutraliseren.

Maak een afspraak met een van de specialisten

Wilt u meer weten over de veilige methodes om u te beschermen tegen bliksem? De specialisten van Mulhuyzen Bliksembeveiliging leggen u graag uit war er allemaal mogelijk is, van de aardpen tot een potentiaalvereffening. Naast dat zij beschikbaar zijn voor het geven van advies en het doen van inspectie aan bliksembeveiligingsinstallaties, bent u bij hen ook op het juiste adres om een totaaloplossing te laten ontwerpen die bij uw wensen past. Op de website vindt u de contactinformatie om een afspraak te maken met deze specialisten. Zorg dat uw pand veilig is en schakel Mulhuyzen Bliksembeveiliging in!