Samen in Zaken
Image default
Industrie

Laat chroom-6 professioneel saneren door een specialist

Chroom-6 is een gevaarlijke stof die, bij hoge blootstelling, schadelijke effecten kan hebben op de mens. Denk hierbij aan schade aan weefsels en cellen of blijvende effecten. In ergere gevallen kan chroom-6 kankerverwekkend zijn. Toch wordt deze stof in diverse sectoren toepgast. Denk hierbij aan vliegtuigen, vervoersmiddelen, schepen, op apparatuur en zelfs in gebouwen. Het is dus uiterst belangrijk om uw bedrijf hiertegen te beschermen. Hiervoor schakelt u de hulp in van Gom Specialistische Reiniging. Deze specialist heeft veel ervaring met het verwijderen en saneren van chroom-6 en helpt u graag om uw bedrijf te beschermen tegen deze gevaarlijke stof.  

Ook voor het verwijderen van dieselmotoremissie kunt u bij deze specialist terecht

Naast chroom-6 is Gom Specialistische Reiniging ook gespecialiseerd in het verwijderen van dieselmotoremissie, oftewel DME. De uitstoot van een dieselmotor zorgt namelijk ook voor veel toxische en kankerverwekkende stoffen, zoals roet, zware metalen, aldehyde en ketonen. Deze stoffen vergroten de kans op bijvoorbeeld blaaskanker en longkanker. Het is dus belangrijk dat dieselmotoremissie zorgvuldig verwijderd wordt door een specialist. Als werkgever kunt u een risico-inventarisatie doen om de gevaarlijke stoffen te evalueren. Ook bij deze inventarisatie kunt u de hulp inschakelen van Gom Specialistische Reiniging. Met de uitgebreide kennis en ervaring die ze hebben opgedaan, helpen ze graag uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken.  

Neem contact op met de experts voor betrouwbaar advies

Zoals u merkt is het verwijderen en saneren van gevaarlijke stoffen, zoals chroom-6 en dieselmotoremissie, zeer belangrijk. Om deze stoffen op een zorgvuldige manier te laten verwijderen, neemt u contact op met de experts van Gom Specialistische Reiniging. Deze specialisten helpen u graag met betrouwbaar advies en zorgen ervoor dat uw bedrijf weer veilig is tegen chroom-6 en dieselmotoremissie door professioneel te saneren. Via de website van deze expert kunt u een offerte aanvragen of contact met ze opnemen voor vragen of meer informatie.

https://gom.nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende soorten hijswerktuigen op een rijtje

Tips voor het kiezen van de juiste houtboor

An ultrapure water system with the EDI-technology