Samen in Zaken
Zakelijke dienstverlening

Koeltransport en vriesopslag

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die uw koeltransport en diepvriesopslag kan regelen? Dit zijn precies de diensten waar Frigo Group zich op richt. U kunt als sinds 1973 bij ons terecht voor de opslag van uw diepvriesproducten en ook de distributie hiervan. Natuurlijk is er sinds die tijd een hoop veranderd in onze aanpak. We maken tegenwoordig gebruik van de modernste technieken om de kwaliteit van uw producten hoog te houden en gebruiken de nieuwste communicatiemiddelen om ervoor te zorgen dat uw producten altijd op tijd afgeleverd worden op de eindbestemming. 

Frigo Group diensten

Frigo Group werkt samen met zowel grote als kleine bedrijven, en verzorgt de opslag en het transport van diverse soorten voedingsmiddelen. Wij bieden verschillende diensten op dit gebied en kunnen u vrijwel elke stap in dit proces uit handen nemen. Zo kunt u op ons rekenen als het gaat om orderpicking en ook het herorganiseren van goederen op andere pallets. Daarnaast verzorgen wij afhandeling bij de douane in het geval van transport naar het buitenland. Om het transport voor alle partijen zo voordelig mogelijk te houden, verzorgen wij ook groupage van verschillende goederenstromen. Op die manier rijden we nooit met half lege vrachtwagens. Dit is niet alleen goedkoper, maar ook beter voor het milieu.

Onze vrieshuizen

Bij Frigo Group hebben we twee grote vrieshuizen tot onze beschikking om al uw diepvriesproducten in op te slaan. Met een totaal aan 65.000 palletplaatsen is er altijd ruimte voor uw producten. Of het nu gaat om enkele of juist honderden pallets. Bij Frigo Group onderhouden we graag optimaal contact met onze klanten, zodat u altijd op de hoogte bent. We horen graag wat uw wensen zijn, zodat we onze diensten aan kunnen passen aan uw behoeften. Neem vandaag nog contact op, zodat we u een oplossing op maat kunnen bieden.

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.frigogroup.com/