Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Koelcontainer huren? Alles waar een koelcontainer aan moet voldoen

Wilt u binnenkort een koelcontainer huren voor uw evenement of cateringbedrijf, maar weet u niet goed waar een koelcontainer precies aan moet voldoen? Welke koelcontainer het beste bij uw evenement past, ligt uiteindelijk aan het gebruik ervan. U bent op de hoogte van de vraag naar de producten en hoe u het liefst te werk gaat. Mocht u zelf al over een koelcel beschikken, dan kunt u een koelcel huren bij Douven Verhuur voor extra koelcapaciteit tijdens drukke dagen. Ook kunt u bij Douven Verhuur zowel een HACCP als een REEFER koelcontainer huren. Maar waar moet u precies op letten als u een koelcel wil huren, vooral als u een grotere koelcontainer wil huren?

Waar wilt u een koelcontainer voor huren?

Mocht u voor uw evenement een grote hoeveelheid producten gekoeld willen bewaren of zelfs invriezen, dan kunt u een koelcontainer huren. Met vries- en koelcontainers van Douven Verhuur kunt u zowel producten koelen als invriezen. De koelcontainers hebben drie standen; naast vriezen en koelen kennen de koelcontainers namelijk ook de werkstand. Dit is wel zo fijn als u in een vriescontainer aan het werk moet. Heeft u voldoende aan enkel gekoelde producten, dan kunt u het beste een koelcel huren. U kunt bij Douven Verhuur een koelcel huren van zowel 8 ft als 15ft.

Voldoe aan de HACCP-eisen

Wanneer u tijdens uw evenement of als cateringbedrijf gebruikmaakt van voedsel dat bestemd is voor menselijke consumptie, dan zijn er enkele regels waaraan een koelcontainer moet voldoen. Dit zijn de HACCP-regels. Deze zijn opgesteld om bijvoorbeeld horecaondernemers en cateringbedrijven te kunnen verzekeren van veilig voedsel voor hun klanten. De HACCP vries- en koelcontainers van Douven Verhuur zijn zeer ruim: 30 m3. Zo bent u dus verzekerd van voldoende koel- en vriescapaciteit en komen u en uw klanten niet voor verrassingen te staan.