Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Jouw tuin unieker maken? Dat doe je zo!

Jouw tuin is en blijft toch altijd een plek waar je zuinig en tegelijkertijd trots op bent. Het is de plek waar jij ontspant op een warme zomeravond, maar tevens de plek waar jij eens dag lekker door kan bikkelen. Wanneer jij veel tijd in je tuin doorbrengt, is het wel van belang dat je jouw tuin naar jouw smaak draait. Zo kun je wel dezelfde tuin als de buren hanteren, maar het zou toch veel leuker zijn om tegen wat unieks aan te kijken? Het ‘uniek’ maken van je tuin hoeft helemaal niet veel tijd, geld en tevens energie te kosten. Tenminste niet als jij de stappen uit dit blog hanteert!

Groen?

Vrijwel de meest voorkomende kleur binnen tuinen van mensen, is de kleur groen. Dit gaat natuurlijk al snel, gezien het grootste deel van de planten en bomen in Nederland groen zijn. Toch hoeft dit niet te betekenen dat jouw tuin eerder wat weg moet hebben van Shrek dan van een unieke tuin, dus tijd voor verandering! 

Je zou eens de keuze kunnen maken om bloemen en planten met verschillende kleuren te gaan zoeken. Zo zijn orchideeën, hortensia’s en rozen allemaal planten die jij goed in jouw tuin kunt verwerken. Kijk voor de grap eens op het internet en zoek simpelweg op ‘planten met een mooie kleur’. Jij krijgt op deze manier hoe dan ook tientallen, misschien zelfs honderden, ideeën om jouw tuin eens wat minder groen te maken!

Een gedoe?

Veel mensen associëren een unieke tuin met meer werk. Dit kan natuurlijk bij een aantal mensen het geval zijn, maar het is geen vaststaand feit. Er zijn meer dan genoeg oplossingen om jouw tuin totaal niet op die van je buren te laten lijken, zonder dat dit resulteert in uren aan werk. Kijk bijvoorbeeld eens naar zaken als kunstbomen voor buiten. Dé manier om qua tuin los te komen van die van je buren, zonder dat dit enorm veel tijd en energie kost. Je zou altijd eens een kijkje kunnen nemen bij een bedrijf als Leopoldflora: dé plek voor bomen, bloemen en planten, zonder te veel werk en energie!

 

https://www.leopoldflora.com/nl/