Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Je salarisadministratie online

Wanneer je mensen in dienst hebt en dus werkgever bent, ben je verplicht de salarisadministratie bij te houden. Bij het bijhouden komt van alles kijken, om die reden is het ook slim om de administratie uit te besteden. Je administratie zelf doen kan ook, maar of je het nu zelf doet of uitbesteed er zijn altijd meer manieren. Een van die manieren is het online bijhouden. Met slechts een inlogcode heb je dan 24 uur per dag toegang tot alle salaris- en personeelsadministratie. Bovendien heb je altijd inzicht in al je gegevens en rapportages. Toch zij er nog meer voordelen aan verbonden.

 

Op een plek

Een van die voordelen is dat alles op een plek staat. Je kunt altijd inloggen en alles is altijd op dezelfde plek terug te vinden. Je hebt online je digitale personeelsdossier, het online aanvragen en goedkeuren van verlof, managementrapportages en alle salarisgegevens. Door alles op een plek te hebben ben je altijd helemaal in control en hoef je nooit lang te zoeken naar de gegevens die je op dat moment nodig hebt.

 

Koppelingen

Een ander voordeel is het maken van koppelingen in de online administratie. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een koppeling te maken tussen de salarisadministratie en jouw financiële software. Dit is een van de vele voorbeelden van de talloze mogelijkheden. Werk je met een planningstool? Dan kunnen hier ook koppelingen voor worden gemaakt zodat deze bijvoorbeeld automatisch in de salarisadministratie komen.

 

Veilig

Als je kiest voor online salarisadministratie is nog een voordeel dat je verzekerd bent van een hoge graad van stabiliteit. Je kunt er altijd op vertrouwen dat al je gegevens op een veilige en afgeschermde plaats staan, volledig in lijn met alle eisen omtrent veiligheid en AVG.

 

Uitbesteden

Kies je ervoor om uit te besteden? Dan is een ander voordeel aan de salarisadministratie dat je hierbij gemakkelijk online kunt samenwerken met het bedrijf dat je inhuurt. Doordat de gegevens online staan kun je er zelf in, maar ook het bedrijf dat dit voor je regelt en aanpast. Zo kan communicatie snel plaatsvinden. Een bedrijf wat je hier bijvoorbeeld bij zou kunnen helpen in salarisdesk Nederland. Salarisdesk Nederland is ervaren in de salarisadministratie en neemt je dit graag uit handen.

https://salarisdesknederland.nl/