Samen in Zaken
Image default
Woning en Tuin

Japandi? Yes!

Trendy wonen a la Japandi? Stylish items van JesperHome? Je vindt ze op deens.nl!

De Fatboy collectie op deens.nl is absoluut de moeite van het bekijken waard. Natuurlijk zitten er veel originele zitzakken en eenpersoons zitters tussen. En – waar je misschien niet direct aan zou denken – Fatboy lampen. Een voorbeeld is de Fatboy lamp bolleke dark ocean. De witte bol heeft een diameter van 20 cm. Het stevige, rubberen koord is 1 meter lang. Zowel koord als aansluiting zijn donkerblauw van kleur. Deze lamp is ontworpen voor buitengebruik. Bolleke is in principe overal op te hangen: in de boom, aan de muur, over de schutting et cetera.

Een wandkleed online aanschaffen? Jazeker! Het Deens-team heeft van alle kleden meerdere, duidelijke foto’s gemaakt zodat je op het scherm van je laptop, tablet of smartphone een levensechte indruk krijgt. Een voorbeeld. Honia van Bloomingville. Je ziet in een oogopslag dat het hier gaat om een rechthoekig model met als hoofdkleur bruin. In het midden bevinden zich donkerbruine elementen. De buitenste rand is ook donkerbruin. Tussen alle figuren in is lichtbruin de overheersende tint. De witte lijnen en grijze ruiten maken Honia helemaal compleet.

Wil je nu even niets voor jezelf kopen, maar ben je wel op zoek naar één of meerdere leuke cadeautjes? Blijf maar gewoon op deens.nl! Een naam die we in dit verband zeker moeten noemen, is The Gift Label. De collectie bestaat uit betaalbare, charmante presentjes waar je een jarige vriend of vriendin zeker weten blij mee maakt. The Gift Label is overigens een Nederlands merk met het hoofdkantoor in Amsterdam. Liefde, vrolijkheid en verwennerij: daar draait het volgens Lynn Burgman en haar designerteam allemaal om. Wat ze ontwerpen? Onder meer geurstokjes, afwasmiddelen, sprays, douche-gels en cadeausets. Duurzaamheid is bij dit merk belangrijk. Op deens.nl lezen we: “ (…) Alle plastic flessen van de handzeep, handlotion en homespray zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. De vegan verzorgingsproducten zijn helemaal vrij van sulfaten en kleurstoffen. Daarnaast zijn alle producten proefdiervrij en worden ze gewoon in ons kikkerlandje geproduceerd. (…) “

https://www.deens.nl/nl/