Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Internetbureau in Breda nodig?

Ben jij op zoek naar een internetbureau/webdesign bureau in Breda? Dan is de kans groot dat je bij de partij d-Media uitkomt. d-Media is een gevestigde naam en profileert zichzelf als hét internetbureau van breda. Het team bestaat uit 6 vaste werknemers en een flexibele schil aan ZZP’ers. Waar kan je dit bureau allemaal voor inschakelen?

  1. Het bouwen van jouw nieuwe website of webshop

Heb je een nieuw bedrijf of een bestaand bedrijf en wil je een nieuwe website/webshop laten bouwen? Dan wil je natuurlijk dat dit gedaan wordt door een betrouwbare en professionele partij. Je hebt tegenwoordig veel ‘webbouwers’ die hun diensten aanbieden vanaf hun zolderkamer waarbij je geen garantie hebt voor een goed resultaat. d-Media heeft een gedegen klantenbestand met namen als Mora, Amarant en GGD Reisvaccinaties waardoor je zeker weet dat je goed zit. Ben je dus op zoek naar een professionele website die bijvoorbeeld gekoppeld moet worden aan verschillende systemen binnen je bedrijf? Dan is d-Media dé partij voor jou. Afhankelijk van jouw vraagstuk wordt de website meestal gebouwd in Drupal. Het is ook mogelijk om je website in WordPress te laten bouwen, mits de vraag dus niet te complex is. Voor de complexere vraagstukken wordt namelijk vaak Drupal geadviseerd.

Wanneer je kiest voor dit internetbureau zal je vanaf moment één goed begeleid worden. Al je wensen worden genoteerd zodat de website op maat helemaal aansluit bij wat jij zoekt.

  1. Webstrategie

In de online wereld kun je makkelijk verdwalen. Je hebt bijvoorbeeld een concept en wilt dat omzetten tot een concrete webshop maar je weet niet hoe je verder moet vanaf hier. d-Media helpt bedrijven bij het uitwerken van hun webstrategie. Een belangrijke keuze die je bijvoorbeeld moet maken is het systeem waar je in wilt bouwen. Bouw je een relatief kleine en simpele webshop zonder koppelingen met andere systemen? Dan is WordPress vaak het antwoord. Wil je een webshop opzetten met veel verschillende producten en variaties en bijvoorbeeld een koppeling maken met je inkoop-systemen? Dan is Magento vaak de oplossing voor je vraagstuk. Bij d-Media wordt je volledig ontzorgd bij dit keuzeproces.

  1. Webbeheer

Heb je al een website maar ben je op zoek naar betere en snellere hosting en een partij die jouw technische problemen snel kan oplossen? d-Media heeft specialisten in dienst die dit graag voor je oppakken. Snel geholpen en een goede service.