Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

ICT bedrijf uit Enschede en Hengelo, When IT matters!

De automatisering van uw bedrijf of winkel is in deze tijd belangrijker dan ooit. Tegenwoordig gaat namelijk alles digitaal en daardoor zijn we sterk afhankelijk geworden van de systemen die we allen gebruiken. Zo is het bijvoorbeeld van belang:

  • Dat de telefoon goed werkt;
  • Dat apps op smartphones draaien die noodzakelijk zijn;
  • Dat we kunnen mailen en dat mail altijd werkt;
  • Dat onze computers goed beveiligd zijn en niet zomaar crashen of gehackt worden;
  • En ga zo maar door…

Maar hoe zorgen we ervoor dat onze ICT goed wordt opgezet, dat er continu wordt gecontroleerd of alles werkt en blijft werken én dat er bij storingen direct wordt geschakeld? Daarvoor kunt u terecht bij hét ICT bedrijf uit Enschede NEWMINDS systems!

 

Het werk van een ICT bedrijf uit Enschede en Hengelo

Wat zijn nu de werkzaamheden van een ICT bedrijf? Dat hebben we al deels verklapt hierboven. Maar laten we alles eens even op een rijtje zetten. De eerste stap is de inrichting van de werkplekken van uw organisatie. Daar wordt er per situatie bekeken om hoeveel systemen het gaat, waar de mogelijkheden uit moeten bestaan per werkplek én welke diensten daaraan gekoppelt moeten worden.

Daaropvolgend zorgt een ICT bedrijf ervoor dat het systeem wordt geïnstalleerd en werkend wordt gemaakt. Dat kan betekenen dat er gebruik wordt gemaakt van backup Office 365, een online werkplek via de Cloud of VoIP telefonie.

Nadat alles gereed is kunt u aan het werk zoals u dat wenst. Op de achtergrond zal er altijd op uw schouders meegekeken of de systemen blijven werken doormiddel van monitoring en security. Bij problemen kunnen oplossingen vaak op afstand al worden opgelost. Zo kunt u denken aan het bereiken van de servers op afstand of dat uw PC wordt overgenomen met Remote beheer om problemen op te lossen.

 

Liever ICT geregeld hebben met vaste mensen intern?

Ook dat is mogelijk. Het kan namelijk zo zijn dat uw bedrijf een substantiele grootte heeft waardoor u zich niet kunt veroorloven om afhankelijk te zijn van een ICT bedrijf. Dan heeft u liever eigen mensen die intern bij kunnen springen als er problemen zijn. In het geval van ontbrekende kennis kunt u bijvoorbeeld een training krijgen voor uw werknemers of u kunt ICT personeel detacheren.

Er zijn tegenwoorden enorm veel mogelijkheden en de techniek laat het ook toe om efficienter en sneller te werken. Dat geldt ook voor ICT diensten aan eindgebruikers.

Benieuwd naar meer? Neem contact op met NEWMINDS systems!

https://www.newmindssystems.nl/