Samen in Zaken
Ict

Hulp voor onderweg

Wanneer je voor je werk met je bestelbus door heel Nederland moet toeren, kan je iets eigenlijk niet missen, en dat is een achteruitrijcamera. In Amerika is het sinds dit jaar verplicht dat iedere auto een achteruitrijcamera aan boord heeft. Overbodig, denk je misschien, maar als je bedenkt dat de auto’s daar net even twee of drie slagen groter zijn dan hier, kan het uitkomst bieden. Het wil anders nog wel eens misgaan met bijvoorbeeld het inparkeren.

 

Met een bestelbusje, vrachtwagen of ander groot voertuig is het gewoon een erg handig hulpmiddel om aan boord te hebben. Ja, we hebben het zonder gedaan in de eeuw hiervoor, maar ooit gebruikte we ook geen wasmachine of vaatwasser. Het is gewoon handig, veilig en kan zomaar wat schade (hallo hoge premie, doei schadevrije jaren) voorkomen.

 

Ook als je op vakantie gaat met de camper is het een aanrader om een achteruitrijcamera aan boord te hebben. Vaak ben je het niet meer gewend om met zo’n groot voertuig te rijden en dan is het fijn als je bij het achteruitrijden wat ondersteuning krijgt. Gelukkig zijn er bij de meeste auto’s ook wel parkeersensoren aan boord.

 

Een achteruitrijcamera is helemaal niet moeilijk in te bouwen en aan te sluiten. Dat kan je doorgaans prima zelf. Mocht je twee linkerhanden hebben, dan is iedere garage bereid om snel voor jou het cameraatje in te bouwen. Als je altijd een beetje moeite hebt gehad met inparkeren, dan kan dit de oplossing zijn. Je ziet zo precies wat er allemaal achter je gebeurt en zo krijg jij de auto net wel in het gaatje dat altijd veel te klein lijkt te zijn.

 

Zo’n achteruitrijcamera is helemaal niet zo duur. Een camos camera koppel je bovendien aan alle bekende merken bestelbusjes. Een achteruitrijcamera bestelbus is echt een aanrader voor iedereen!

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vanzwitserland.nl