Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

HR++ glas bestellen?

HR++ glas: je ziet het tegenwoordig steeds vaker. Niet zo gek, want er zijn heel veel voordelen aan dit type glas. Benieuwd wat deze voordelen zijn en waar je deze glassoort op maat kunt laten bestellen? In deze blog vertellen we je er meer over, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Voordelen van HR++ glas?

Kiezen voor HR++ glas heeft diverse voordelen. Zo isoleert HR++ glas veel beter dan wanneer je kiest voor enkel glas. Daarbij heeft HR++ glas een hogere isolatiewaarde dan wanneer je kiest voor standaard dubbel glas. Door te kiezen voor HR++ glas kun je dus veel energie besparen en wordt het comfort verhoogt. Tevens zijn er glasplaten verkrijgbaar in geluidswerende en zonwerende opties.

Bestel HR++ glas op maat

Voor het bestellen van HR++ glas op maat raden wij je aan om een kijkje te nemen bij GlasGigant. Bij deze partij kun je terecht voor HR++ glas op maat. Geef aan wat de spouwbreedte moet zijn en wat de breedte en hoogte moet zijn van de glasplaat. Zo is het mogelijk dat je jouw eigen HR++ glasplaat op maat kunt bestellen. Het grote voordeel is dat je geen rekening hoeft te houden met hoge prijzen, aangezien alles bij GlasGigant wordt aangeboden tegen groothandelprijzen. Daarbij profiteer je van gratis verzending.

Meer weten?

Na het lezen van deze blog is het tijd om een kijkje te nemen in de webshop van GlasGigant. Wil je meer weten over het bestellen van HR++ glas bij GlasGigant? Dan raden we je aan om een kijkje te nemen op de website van het bedrijf. Heb je nog vragen of heb je advies op maat nodig bij een HR++ glas op maat kopen? Neem dan contact op met de specialisten van GlasGigant. Zij staan graag voor je klaar om je verder te helpen.