Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Hoe krijg je vracht naar de andere kant van de wereld?

Nederland is een transportland. Nederlanders zijn de transporteurs van Europa. Rotterdam is één van de grootste overslaghavens ter wereld. Vanuit Nederland en het Duitse achterland exporteren we allerlei soorten producten naar alle uithoeken van de wereld. En ook andersom, importeren we producten uit de gehele wereld. Maar wat als je een product zo snel mogelijk aan de andere kant van de wereld moet hebben. Dan heb je een expediteur uit Rotterdam, gespecialiseerd in luchtvracht nodig.

Wereldwijd expediteur in Rotterdam

Goederen snel, tijdig en veilig over de gehele wereld te vervoeren is geen gemakkelijke taak. Je krijgt te maken met vluchttijden, verschillende vrachtprijzen, vertragingen, douane issues en nog veel meer zaken waar je in eerste instantie niet over had nagedacht. Het is dan aan te rade om een expert te raadplegen. Goederen per luchtvracht vervoeren is niet de enige manier om de producten ter plaatse te brengen. Ook wegtransport transport per rail en zeetransport zijn mogelijkheden. Het is daarom handig om transporteurexperts uit Rotterdam te raadplegen. Rotterdam beschikt namelijk over alle soorten vrachtvervoer. De expediteur uit Rotterdam kan daarom een goed overzicht geven van alle mogelijkheden die er zijn samen met de bijbehorende prijzen.

Veiligheid en oponthoud

Soms zijn er vrachten die speciale aandacht vragen. chemische of ontvlambare vrachten bijvoorbeeld. Je wilt niet dat er iets mis gaat tijdens het transport. Dan is het handig dat de exporteur lokale vertegenwoordigers heeft in het ontvangende land. Dit heeft enorme voordelen. Je hoeft je geen zorgen te maken of het wel op tijd bij de ontvanger terechtkomt.

Kosten luchtvracht voor de laagste prijs

Niemand wil teveel betalen voor luchtvracht. Logisch, dit gaat immers ten koste van de retail prijs van het product. Vanuit Rotterdam producten exporteren heeft voordelen. Vanwege de grote hoeveelheden die vanuit Rotterdam vervoerd worden kunnen exportbedrijven gebruik maken van hoge kortingen. Samen sta je namelijk sterker dan alleen!

Om producten snel over de gehele wereld te vervoeren heb je een expediteur uit Rotterdam nodig. Een expediteur die verstand heeft van transport door de lucht. Een expediteur die de producten van A naar B brengt zonder vertraging en voor een schappelijke prijs ten opzichte van andere soorten van vervoer. In Rotterdam komen al deze vormen van vervoer samen zodat er een goede scherpe prijs gemaakt kan worden ten opzichte van andere vormen van transport.