Samen in Zaken
Image default
Zakelijke dienstverlening

Het digitaliseren van archieven door Metamorfoze

Bent u in het bezit van documenten die niet verloren mogen gaan? Wanneer dit op papier is gedrukt, is het goed mogelijk dat deze documenten toch verloren gaan. U kunt bijvoorbeeld de papieren kwijtraken of het papier kan in de loop der jaren vergaan. Het is dan erg handig om documenten te digitaliseren. Hierdoor gaat er geen informatie verloren en weet u te allen tijde waar u uw archieven kunt vinden. GMS is een partij die al ruim 38 jaar is gespecialiseerd in het digitaliseren van archieven. Betrokkenheid, passie en gedrevenheid staat centraal in de werkwijze van deze specialist, evenals innovatie. Deze specialist is namelijk al sinds het begin betrokken bij de ontwikkelen van digitaliseringsapparatuur en -software, volgens Metamorfoze kwaliteit. Hiermee kunnen zij zowel grote als kleine projecten uitvoeren. Zij hebben namelijk de capaciteit om ruim 110.000 scans per dag uit te voeren.

Het stappenplan van Metamorfoze

GMS heeft een duidelijk stappenplan om cultureel erfgoed met Metamorfoze kwaliteit te digitaliseren. Dit zijn de volgende stappen:

  • Deze specialist maakt een duidelijk projectplan. Hierin wordt duidelijk beschreven wat de stappen zijn die ondernomen moeten worden.
  • De materialen die gedigitaliseerd dienen te worden, worden geïnventariseerd. Hierdoor weten de experts van GMS wat ze kunnen verwachten. Dit gaat volgens de eisen die Metamorfoze stelt.
  • Het projectplan wordt stap voor stap uitgevoerd. De geïnventariseerde materialen worden gedigitaliseerd en de specialisten van GMS controleren of het voldoet aan de uitvoering die voldoet aan de eisen van Metamorfoze.
  • Waar nodig worden de gedigitaliseerde bestanden bewerkt. Vervolgens ontvangt u de digitale bestanden en uw fysieke materialen terug.

Dit is in een notendop het proces dat uw bestanden ondergaan wanneer u ze laat digitaliseren door deze specialist.

Ontdek wat deze specialist voor u kan betekenen

Wilt u meer weten over de dienstverlening van deze specialist? Neem dan gerust contact met hen op. Ze luisteren naar uw wensen met betrekking tot digitalisering van bestanden en voorzien u van passend advies.

https://gmsnl.com/