Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Heeft u uw eigen bedrijf en wilt geld besparen gebruik dan deze tips

Als u uw eigen bedrijfspand heeft dan kan dat uiteraard flink wat geld kosten aan het einde van de maand. Daarentegen zijn de personeelskosten ook natuurlijk een factor wat meespeelt met betrekking tot uw omzet. Wellicht is het daarom geen verkeerd idee om uw huurkosten of uw vaste lasten proberen te verlagen met wat handige tips. Het is namelijk zo dat verlichting voor bedrijven uiteraard een beetje prijzig kan zijn. Mocht u een kantoor hebben dan moet uiteraard wel altijd het licht laten aanstaan en bent u zelfs In het bezit van een magazijn dan verbruikt dit natuurlijk ook veel stroom. Om deze kosten een beetje te kunnen indrukken hebben wij Daarom een aantal tips voor u bedacht.

Bespaar veel geld op uw verlichting?

Wegens door de corona periode en tevens ook door de oorlog in Oekraïne, zijn flink de gas, water en licht prijzen gestegen, hierdoor is het natuurlijk logisch dat u daar een beetje op wilt besparen. Het beste wat u dan ook kunt doen om te kunnen besparen op kantoor is al uw TL verlichting te vervangen naar led verlichting, dit gebruikt namelijk aanzienlijk veel minder stroom. Dit is zeker handig voor de verlichting van bedrijven. Het is tevens ook geen slecht idee om eventueel al uw kantoorartikelen met uw grote aantallen in te kopen, door middel van een grote inkoop is het namelijk zo dat u achteraf minder kan kantoorartikelen dan hoeft na te bestellen.

Maak gebruik van facilitaire dienstverlening

Hoewel het dit misschien een beetje vreemd kan klinken, is het zo dat het gebruik van facilitaire dienstverlening over het algemeen een beter en schoner kantoor met zich meebrengt. Een schonere uitstraling van een kantoor zorgt niet alleen maar bij het besparen van uw eigen mankracht, het geeft tevens ook in betere indruk aan uw klanten.