Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Heeft u een compressor nodig in Amsterdam?

Bent u bezig met een project en heeft u hierbij een compressor nodig in Amsterdam? Dan is het handig om deze te huren van een professioneel en betrouwbaar bedrijf. Met een compressor kunt u gassen, vaak lucht, samenpersen en deze onder hogere druk beschikbaar stellen. In feite wordt op deze manier luchtdruk gecreëerd van 6 bar of meer. Hiermee kunt u verschillende soorten arbeid verrichten. Zo is het mogelijk de compressor via een persluchtslang te verbinden met pneumatische gereedschappen of met productiesystemen. Er bestaan verschillende soorten compressoren die in diverse situaties handig zijn. Welke compressor heeft u nodig in Amsterdam?

Keuze tussen onshore en offshore compressoren

Wanneer u in Amsterdam aan een project werkt en hierbij tijdelijk een compressor nodig heeft, kunt u deze het beste huren bij een erkend bedrijf. TechRent is een bedrijf dat apparatuur voor maritiem en offshore verhuurt. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de speciale onshore compressoren. Deze compressoren zijn diesel aangedreven en bevatten een weg chassis, een vonkenvanger en een nakoeler. Ook offshore compressoren huurt u bij TechRent. Deze worden geleverd in gecertificeerde DNV/Lloyds hijsframes, inclusief gecertificeerde staaldraad 4-sprong, vonkenvanger en nakoeler. U kunt bij deze compressoren diverse accessoires huren, zoals een luchtverdeeltank of een air hose.

Flexibel en klantgericht

Bij TechRent huurt u allerlei apparatuur, ongeacht hoe lang u deze nodig heeft. De huurtijd is bij dit bedrijf onwijs flexibel en de prijs wordt op een eerlijke manier berekend over de gehele huurperiode. Bent u nog niet zeker welke compressor u nodig heeft voor uw project in Amsterdam? Dan voorzien de ingenieurs en technische professionals van TechRent u graag van deskundig advies. Hierbij houden ze niet alleen rekening met praktische factoren, maar ze letten ook goed op financiële factoren. Op die manier bereikt u altijd maximale efficiëntie als u een compressor bij dit bedrijf huurt!

https://www.techrent.nl/