Samen in Zaken
Image default
Industrie

Groot lasersnijwerk besteedt u uit aan deze experts

Als het gaat om metaalbewerking, dan is lasersnijden een zeer precieze methode. Het wordt voornamelijk gebruikt voor de bewerking van (roestvrij)staal en aluminium. Deze manier van metaalbewerking is een stuk nauwkeuriger dan autogeen snijden of plasmasnijden. Hierdoor is het zelfs mogelijk om groot lasersnijwerk op een zeer precieze en nauwkeurige manier uit te voeren. Daarnaast zorgt deze manier van metaalbewerking niet of nauwelijks voor verbuigingen, waardoor nabewerking vrijwel nooit nodig is. Dit betekent dat u uw bestelling snel binnen heeft. Wilt u meer informatie? Lees dan snel verder en ontdek de mogelijkheden.

Wat is groot lasersnijwerk?

Een bedrijf dat is gespecialiseerd in lasersnijden en groot lasersnijwerk, waar vindt u dat? Heel eenvoudig, u schakelt de specialisten van M. den Oudsten Buigwerken in. Zij beschikken over vrij kwalitatief hoogstaande machines voor lang lasersnijden, waarmee allerlei soorten materiaal snel maar nauwkeurig worden bewerkt. Lang lasersnijden wordt gebruikt voor een tal aan industrieën, maar vooral voor bedrijven die werken met staal. Met deze manier van metaalbewerking en groot lasersnijwerk passen deze specialisten platen aan van wel 60 x 4,5 meter. Desgewenst kunt u deze platen zelfs laten voorzien van tekst en/of belijningen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn. Wilt u liever kleine platen laten bewerken? Ook daarvoor kunt u bij deze experts terecht. Ze bewerken kleine formaten namelijk ook op een zeer snelle, maar toch precieze manier. Doordat de platen van laskanten worden voorzien, is snelle bewerking mogelijk.

Ontdek de mogelijkheden

Het streven van deze experts is om marktleider te worden en te blijven binnen Nederland en heel Europa op het gebied van halffabricaten. Dit willen zij waarmaken door een onderscheidende organisatie te worden, die vakmanschap, innovatie en uitstekend ondernemerschap hoog in het vaandel zet. Hierdoor kunt u erop rekenen dat al uw opdrachten op een secure en nette manier worden uitgevoerd. Wilt u meer weten? Dan bereikt u de specialisten via de contactgegevens op hun website.

https://www.mdenoudsten.nl/