Goederen vervoer je met een Mercedes Sprinter

bedrijfsauto leasen of bedrijfswagen leasen 

Een Mercedes Sprinter kan zowel ingezet worden voor het vervoer van personen als van goederen. Afhankelijk van wat je voornaamste doel ermee is kies je het model Mercedes Sprinter dat daar het beste bij past.

Kies de Gesloten Bestelwagen van Mercedes Sprinter

Een model dat bij uitstek geschikt is voor het vervoer van goederen is de Gesloten Bestelwagen. Deze bus is verkrijgbaar in drie verschillende carrosserielengten en kan ook in drie verschillende hoogtes qua dak gekocht worden. Daarnaast is de maximale laadruimte 17 m3 zodat je er veel in kunt meenemen. De bus is te koop in een standaard instapmodel maar als je wat meer wilt hebben kun je dat er als optie bijkopen. Dit kost je meer maar dan heb je ook meteen wat je wilt. De Sprinter kan voorzien worden van allerlei moderne technieken zodat jij ermee kunt doen wat je wilt. Omdat de bus voorzien is van een dichte laadruimte liggen de goederen altijd veilig en beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Kijk of een laadbak nut heeft

Als je de goederen snel wilt kunnen laden en lossen of deze zo groot zijn dat ze niet zo eenvoudig in een gesloten model passen kun je ook kiezen voor een bedrijfswagen die bestaat uit een cabine met of zonder open laadbak. Deze lenen zich er bij uitstek voor om veel grote spullen te vervoeren. Denk bijvoorbeeld eens aan het vervoeren van bouwmaterialen of grote en zware machines. Deze twee modellen kunnen voorzien worden van een enkele of dubbele cabine waarin mensen kunnen zitten.

Koop of lease

Ongeacht welk model Sprinter je kiest, het is bij allemaal mogelijk deze te leasen indien je de bus niet zelf wilt of kunt kopen. Lees altijd alle voorwaarden voor leasen goed door en bekijk welke manier van leasen het beste bij jou en je situatie past.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/