Goed nieuws: Ethereum Alliance is opgebouwd!

Ethereum blockchain-technologie. Het is betrokken bij supply chain management in de olie- en gassector. Meer dan 50 bedrijven hebben zich in de afgelopen drie maanden bij de EER aangesloten. Als je als een van de eersten wilt zijn om de coolste in-ontwikkeling-bedrijven te ontdekken, is het raadzaam om te volgen wat er gebeurt binnen de blockchain-startupsector. Deelnemende bedrijven bestaan ​​uit IT-gerelateerde bedrijven zoals Microsoft en Intel en financiële instellingen , waaronder JP Morgan en Santander. Bedrijven in een breed scala van industrieën hopen dat het hen kan helpen bij het stroomlijnen van enkele van hun processen, zoals het clearen en afwikkelen van financiële zekerheden. De industrie ervaart ook frequente bewegingen in kleine intervallen.

Doel van de Ethereum Alliance

Het doel van Enterprise Ethereum is niet alleen om een ​​implementatie te ontwikkelen, maar om toch een specificatie te publiceren die leveranciers kunnen implementeren. Het belangrijkste doel van de leden is om open standaarden te creëren die ook door andere bedrijven kunnen worden gebruikt. De bedoeling van de alliantie is om een ​​standaard, open-source model van Ethereum te maken dat een basis kan bieden voor elke specifieke use-case. 1 op deze manier is via het gebruik van reguliere hardware.

De Alliantie van Ethereum, is het een goed idee?

Wanneer je de leden van de alliantie bekijkt, zou je je realiseren dat ze verspreid zijn over veel verschillende industrieën samen met bedrijven. Met beveiligingsproblemen op de hele aarde is er weliswaar dat blockchain-technologie de grootste verstorende factor is, niet alleen in de financiële aarde, maar ook in verschillende online en offline sectoren. De mogelijkheid bestaat dat u een deel van uw aanvankelijke investering kunt verliezen en dus moet u geen geld investeren dat u zich niet kunt veroorloven om te verliezen.

Artikel bron: https://www.koersethereum.nl/

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.koersethereum.nl/ethereum-is-populair/