Samen in Zaken
Bedrijven

Glazenwasser in Amsterdam gezocht?

Bent u op zoek naar een ervaren glazenwasser, dan bent u bij Goedschoonmaken.nl aan het juiste adres. Wij leveren glasbewassing aan uw woning, kantoor/ bedrijfspand, winkel, school, etc. Wij zorgen ervoor dat uw ramen zowel aan de binnen- als buitenkant er stralend uitzien. Wij bieden voor zowel zakelijke als particulieren klanten een passende oplossing, dit voor zowel hoge als lage gebouwen, alsmede ramen die moeilijk te bereiken zijn.

Frisse, stralende en schone ramen zijn het visitekaartje van uw bedrijfpand of woning. Goed onderhouden ramen en kozijnen leveren niet alleen een frisse uitstaling en een goede eerste indruk van bezoeken, het vergroot daarbij ook de levensduur van uw ramen en kozijnen. Ook bent u bij ons aan het juiste adres als u zoekt naar een Schoonmaakbedrijf in Amsterdam

Glazenwasser Amsterdam: de werkwijze

De ervaren glazenwassers vanGoedschoonmaken.nl leveren glasbewassing op de traditionele manier, met behulp van ladders, maar onze specialisten maken ook gebruik van innovatieve hulpmiddelen en gereedschappen. Met ons telewash systeem kunnen we zowel binnen als buiten moeilijk bereikbare plekken bereiken tot 12 meter hoog. Voor nog hoger gelegen ramen hebben wij hoogwerkers tot onze beschikking. Geen enkel raam slaan wij over. De mogelijkheden komen wij graag met u bespreken.

Streeploos en glanzend resultaat

Glasbewassing en het reinigen van de ramen door middel van telescoopbewassing is veilig, snel en milieuvriendelijk. Voor een streeploos en glanzend resultaat van uw ramen maken wij gebruik van osmosewater. Osmosewater is vrij van kalk, lood, zout, ijzer en magnesium. Osmosewater water in combinatie van onze innovatieve hulpmiddelen, zoals onze speciale borstels laten uw ramen weer stralen.

Binnen 2 uur een offerte voor het glazenwassen

Glazenwasser Amsterdam Goedschoonmaken.nl beantwoord graag uw vragen, en wilt u vrijblijvend een afspraak met ons inplannen om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact met ons op.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.goedschoonmaken.nl/