Samen in Zaken
Bedrijven

Geïnteresseerd in vloerroosters?

Geïnteresseerd in vloerroosters?

Heb je interesse in nieuwe vloerroosters, bordessen, bruggen en traproosters voor een ruime fabriekshal? Dan ben je bij BAZO Staalbeheer aan het juiste adres. Met de diverse producten van BAZO Staalbeheer kun je werkelijk alle kanten op, doordat je ze zelf kunt samenstellen.

Daarnaast brengen de vloerroosters een hoog niveau van veiligheid voor alle medewerkers met zich mee, dankzij hun veelomvattende eigenschappen op het gebied van draagkracht, antislip werking en lichtdoorlatendheid. Kies je voor vloerroosters, kies dan voor BAZO Staalbeheer.

Waarom vloerroosters?

Het aantal toepassingen van de diverse soorten vloerroosters zijn divers. Denk aan vloer- en trap constructies in verenigingsgebouwen, magazijnen, fabrieken, maar ook als balustrades bij bijvoorbeeld tijdelijke woningen worden vloerroosters ingezet. Waarom?

De stalen vloerroosters van BAZO Staalbeheer zijn stevig, kunnen veel gewicht dragen (loopbelasting tot een wieldruk van 10000daN), zijn veilig, overzichtelijk, behoeven weinig onderhoud, hebben een lange levensduur en hebben een strakke uitstraling.

Daarnaast hebben roosters de benodigde eigenschappen om bij werkzaamheden met chemische stoffen of levensmiddelen de hoogste veiligheid en hygiëne te garanderen.

Het aanbod van vloerroosters van BAZO Staalbeheer

BAZO Staalbeheer is als familiebedrijf in Velp (Gelderland) al meer dan 70 jaar actief in het vervaardigen van en het exporteren en importeren van allerlei soorten metaalwaren. Het bedrijf is met name bekend door het succesvol op de markt brengen van vele soorten roosters en plankendragers.

BAZO gaat voor de mooiste resultaten en de beste oplossingen. Daarnaast kun je bij BAZO rekenen op:

  • Producten van hoge kwaliteit;
  • Snelle levertijden;
  • Optioneel: tekenwerk en een eigen montage;
  • Specialistische medewerkers met veel kennis en ervaring;
  • BAZO Staalbeheer is ISO 9001 gecertificeerd.

Professioneel advies voor vloerroosters

Op het moment dat je kiest voor vloerroosters, is het van groot belang dat je de totale afmeting van de ruimte in gedachten houdt waarin je deze constructie wil (laten) installeren.

Zo voorkom je dat bijvoorbeeld de grootte van de hele trap (met brug) te groot blijkt voor de hal. Ook raden wij aan dat je bij samenstelling van de constructie rekening houdt met de mogelijkheid van het plaatsen van een hekwerk balkon of de optie om dit nog in de toekomst te doen.

Zoals je kunt lezen komt er veel bij kijken bij het uitzoeken van de perfecte constructie voor jouw vloerroosters, traproosters en meer. Wij helpen jou graag met professioneel advies op maat.

Kiezen voor vloerroosters van BAZO?

Wil jij ook veilige en stevige vloerroosters in jouw fabriekshal en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die BAZO Staalbeheer je biedt? Stel dan zelf je ontwerp samen op onze website, vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor aanvullende informatie.

Heb je nog vragen? Dan staan wij je ook graag telefonisch te woord. Wij zijn te bereiken op 026-3629173.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.bazo.nl/