Samen in Zaken
Image default
Aanbiedingen

Funda

Veel mensen vinden het heerlijk om lekker op de bank te liggen en te kijken naar huizen. Lekker virtueel een huis bekijken. Vaak doen mensen dit gewoon om de tijd om te krijgen. Gewoon lekker vanuit de stoel of op de bank naar huizen kijken die ze toch niet meer kunnen kopen. Het gevolg hiervan is dat er dus heel veel mensen kijken naar een huis van zeg eens 1 miljoen euro en dan misschien maar 10% van de mensen echt is geïnteresseerd is en de middelen ervoor heeft. Op een Website zoals Funda schieten de weergaven dan omhoog terwijl dat dus echt een vertekend beeld geeft. Er staat bijvoorbeeld een mooi huis te koop Noorbeek. Vervolgens zie je de prijs van het huis rond de 1 miljoen euro en liggen en het aantal keren dat het huis is bekeken ligt bijna op de 1000 keer. Dan denk je als potentiële koper, ‘ehm volgens mij moet ik snel zijn”. Terwijl als je dan even rustig nadenkt, weet je dat het niet klopt. Dat zou namelijk beteken dat er minstens 300 mensen zijn die een vermogen hebben van meer dan 1 miljoen. Dit lijkt me erg sterk dus moet er dan ook een lampje gaan branden.

Noorbeek

Als je dan ziet huis te koop Noorbeek dan zie je op Funda dus ook staan meer dan 100 man het bericht hebben opgeslagen of gedeeld. Maak je dan echt geen zorgen als echte potentiële koper. Je hebt namelijk alle ruimte om nog te wachten. Kijk het kan natuurlijk altijd gebeuren dat iemand anders er al mee bezig is maar verwacht niet dat 25 man bezig zijn met dat huis. Het is en blijft gewoon een vertekend beeld. Als je toch te bang bent dat het dadelijk weg is dan moet je gewoon meteen schakelen. Een bezichtiging inplannen en daarna de afweging maken of het huis het waard is. Tijdens een bezichtiging merk je namelijk past echt hoe een huis is en hoe het er echt uitziet.

Samenvattend

Dus wil je een leuk huis of een boerderij kopen, kijk dan eens rustig op Funda en neem je tijd. Laat je niet afleiden en neem gerust een kijkje.

https://www.boon-heuvelland.nl/makelaar-noorbeek/