Samen in Zaken
Vervoer en transport

Frigo Group Logistics regelt voor u het vervoer van allerhande diepgevroren producten

Bent u op zoek naar een professioneel vrieshuis voor opslag van uw producten? Een opslag voorzien van een Warehouse Management Systeem met barcode identificatie? Welkom bij Frigo Group! Wij zijn graag uw partner als het gaat om zowel vriesopslag als geconditioneerd vervoer.

Internationaal geconditioneerd transport

We zijn een Nederlandse firma, maar wij zijn werkzaam door Europa. Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. We hebben inmiddels 45 jaar ervaring en in die periode hebben we een unieke deskundigheid weten op te bouwen. Duurzaamheid hebben we vanaf het begin hoog in het vaandel. Zo werken we bijvoorbeeld in een energiezuinige machinekamer. En ons afval verlaat altijd gescheiden het bedrijf. Onze vrieshuizen hebben een gezamenlijke opslagcapaciteit van 65.000 pallets. De kwaliteit wordt gewaarborgd, 24/7. Familiebedrijf Frigo Group geldt als specialist in vakkundig opslaan en vervoeren van diepgevroren levensmiddelen. In onze twee grote, gecertificeerde vrieshuizen liggen onder meer brood, patat en vlees opgeslagen. Via een persoonlijke log in kan de voorraad te allen tijde bekeken worden. De huizen staan op centrale plekken in het land en vandaar uit kunnen de producten zowel binnen Nederland als naar het buitenland vervoerd worden. We hebben het dan over vakkundig, geconditioneerd vervoer .

Frigo Group wordt door haar klanten bijzonder goed gewaardeerd op het gebied van efficiency, snelheid en deskundigheid. De firma is in het bezit van ISO 22000-, IFS en HACCP-certificering. Er wordt op een duurzame wijze gewerkt. Klantvriendelijkheid staat altijd op nummer 1! Bent u benieuwd van Frigo voor u kan betekenen? We hopen u snel te ontmoeten tijdens een kennismakingsgesprek.

 

 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.frigogroup.com/