Samen in Zaken
Bedrijfsvoering

Franse cursus op maat

Bent u op zoek naar een cursus Frans zodat u beter kunt communiceren met uw Franse collega’s? Dan wilt u geen standaard cursus Frans, maar een gespecialiseerde zakelijke taalcursus. Hiervoor kunt u terecht bij The Square Mile, het taleninstituut voor zakelijke taaltrainingen op maat. Wij bieden al jarenlang taaltrainingen in diverse talen voor bedrijven en instellingen door heel Nederland. Uw cursus is te volgen op ieder gewenst niveau en wordt aangepast aan uw eisen of de eisen van het bedrijf.

 

Uw leerdoelen

Onze professionele trainers hebben zelf ervaring op verschillende gebieden en binnen diverse functies in het bedrijfsleven. Zij zijn native speakers die precies weten wat u nodig heeft om optimaal uw functie te kunnen vervullen. Ze horen graag uw wensen met betrekking tot uw taalcursus Frans, zodat zij de perfecte training voor u kunnen samenstellen. Er wordt uiteraard ook rekening gehouden met de branche waarin u werkt en uw functie. Wellicht is het voor uw functie nodig om goede presentaties te kunnen houden in het Frans, of wilt u zich juist meer richten op het opstellen van brieven en e-mails. Bij The Square Mile wordt aandacht besteed aan deze specifieke aspecten.

 

Onze mogelijkheden

Wij geven taaltrainingen in kleine groepen van maximaal zes cursisten, maar individuele taaltrainingen behoren ook tot de mogelijkheden. The Square Mile heeft een aantal trainingslocaties waar taaltrainingen worden verzorgd, maar wij komen ook graag trainingen geven bij u op de werkvloer. Heeft u een overvolle agenda? Dan is een taaltraining op afstand waarschijnlijk een goede optie voor u. Ook losse workshops kunt u bij ons volgen. Voor meer informatie over een taalcursus Spaans, Engels, Duits of een andere taal kunt u kijken op onze website of contact met ons opnemen. Wij nemen graag de opties voor uw bedrijf met u door.

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.thesquaremile.nl/