Samen in Zaken
Image default
Woning en Tuin

Financiële rijkdom opbouwen met vastgoed: Motivatie

Vastgoed gebruiken om een fortuin op te bouwen op de lange termijn: Iedereen kan het maar niet iedereen zal het doen.

Hoewel investeren in onroerend goed in de eerste plaats om onroerend goed en geld draait, gaat het ook om het scheppen van financiële rijkdom.

Wat doen met spaargeld in tijden van hele lage intrestvoeten en inflatie bijvoorbeeld? Het is een vraagstuk dat leeft onder de mensen!

Het creëren van financiële rijkdom en een bloeiend vermogen begint met het begrijpen van de beste, in de tijd beproefde beginselen voor het verdienen, beheren en doen aangroeien van geld.

Mentaliteit en ingesteldheid zijn heel belangrijk

Het verschil leren kennen tussen goed en uitstekend geld beleggen, kan de manier veranderen waarop u naar de wereld kijkt. Uiteindelijk kan het zelfs uw leven ingrijpend veranderen.

Hoe u denkt over geld en concepten zoals beleggen is belangrijk. In feite doet het er heel veel toe.

Voordat enkele fundamentele waarheden over geld, beleggen en onroerend goed worden behandeld, eerst nog even twee belangrijke aandachtspunten:

  • Financiële rijkdom opbouwen via onroerend goed is mogelijk
  • Financiële rijkdom opbouwen via onroerend goed is mogelijk voor u

Talloze particuliere beleggers hebben in het verleden en tot op heden het eerste punt bewezen.

De kans is dus groot dat u al weet dat investeren in onroerend goed anderen rijk en vermogend heeft gemaakt.

Daar knelt het schoentje dus niet. Het is vooral belangrijk dat u ervan overtuigd geraakt dat het ook voor u mogelijk is! U dient dus absoluut in het tweede punt te geloven;

Veel mensen lijken maar niet te geloven dat zij echte financiële onafhankelijkheid en rijkdom kunnen bereiken door verstandig geld te investeren.

Zelftwijfel is vijand nummer 1 om te beleggen in onroerend goed

Er bestaat een hele waslijst uitvluchten van mensen die er niet volledig in lijken te geloven dat ze rijkdom kunnen opbouwen via onroerend goed.

Maar ze komen uiteindelijk allemaal op één ding neer: zelftwijfel.

Begin dus met die zelftwijfel te analyseren en deze objectief te benaderen. Laat die vervelende zelftwijfel geen rem zijn voor uw persoonlijke ontwikkeling en start met de ongerealiseerde mogelijkheden met beide handen te grijpen.

Twijfelen is verliezen. Door continu toe te geven aan twijfels, saboteert u zichzelf.

U onderneemt dan namelijk nooit actie waardoor u al het goede verliest dat u zou kunnen gewonnen hebben moest u het geprobeerd hebben (zonder zelftwijfel).

Investeren in vastgoed voor verhuur draait dus voor een deel om uw mindset en denkpatroon.

Onthoud dat iedereen het kan maar dat heus niet iedereen het zal doen.

De enige vraag waarop u dus zelf nog een antwoord dient te formuleren is: Zult u de moeite doen om eventuele zelftwijfel opzij te zetten om vervolgens te starten met beleggen in vastgoed voor verhuur?