Samen in Zaken
Bedrijfsvoering

Failliet? De slotenmaker Hoort het het eerst!

De slotenmaker weet soms nog eerder dat een bedrijf failliet is dan de directeur zelf. Als hij eenmaal op de stoep staat om de boel definitief op slot te draaien, is het einde een feit.

Een paar jaar geleden hoefde Van Delft Slotenmaker© uit Rotterdam bijna nooit een bedrijf af te sluiten. Nu doet hij het elke week. In opdracht van verschillende schuldeisers draait de slotenmaker in Rotterdam bij bedrijven in het hele land de deur op slot. Zo stelt hij de belangen van zijn opdrachtgever zeker. De ellende van een ander is Van Delft Slotenmaker© werk.

Aantal faillissementen Het aantal faillissementen in Rotterdam is in 2012 met 6 procent toegenomen ten op zichtte van 2011. In Rotterdam gingen in 2012 170 bedrijven failliet, meer dan drie per week.

Dat meldt de website faillissementsdossier.nl. Deze site registreerde voor heel Zuid-Holland een toename van 18%. Noord-Brabant is koploper In absolute aantallen is de provincie koploper van Nederland. In 2012 gingen er 2.043 bedrijven en eenmanszaken failliet. Volgens de site betreft het vooral de bouw en financiële dienstverlening.

In Den Bosch nam het aantal faillissementen met 61% toe, terwijl in Tilburg een afname te zien is van 11%. Eindhoven kende een lichte stijging van 3%. In absolute aantallen komt dat neer op 201 faillissementen in ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven 182, Breda 170 en Tilburg 123.

Herstel van de economie Het is en blijven natuurlijk voorspellingen, maar wanneer we in de toekomst kijken dan zullen er meer bedrijven failliet gaan. En zal de slotenmaker de sloten vervangen in Rotterdam. Dit omdat kleine bedrijven onder de kostprijs gaan zitten en zo de klanten wegkapen voor de grotere ondernemingen. Bel voor het vervangen van uw yale oplegslot of lips oplegslot

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.slotenmaker.nu/