Samen in Zaken
Zakelijke dienstverlening

Excel training op maat

Ben jij er klaar mee om continue gegevens over te typen en steeds te zoeken naar formules en functies? Vind je het lastig om je weg te vinden in Excel? Dan wordt het tijd dat je je inschrijft voor een Excel Training. Hiermee leer je om veel sneller en efficiënter te werken. Dat bespaart je op termijn enorm veel tijd! Als je een training volgt, krijg je diverse oefeningen om mee te trainen. Samen met de trainers leer je in korte tijd wat de mogelijkheden zijn van Excel. Natuurlijk krijg je hele duidelijke uitleg en kun je gelijk de geleerde stof in de praktijk brengen. 

Excel en de praktijk

Alle cursussen sluiten aan op je praktijksituatie. Heb jij voorbeelden vanuit de praktijk? Neem ze mee en laat ze zien en samen met de trainers worden de casussen behandeld. Het voordeel is dat jij straks direct aan de slag kan met je opgedane kennis. Wanneer je je inschrijft voor een Excel training, vul je eerst een intakeformulier in. Op basis daarvan kan worden bepaald wat jouw persoonlijke leerdoelen zijn. Het is belangrijk dat de training Excel die jij volgt, aansluit bij je dagelijkse werksituatie. Functies die je vrijwel niet zult gebruiken, hoeven ook niet uitgebreid te worden behandeld. 

Wat leer je allemaal?

Je leert eenvoudige functies in te voeren. Bijvoorbeeld wiskundige functies of financiële functies. Daarnaast oefen je om eenvoudige rapporten te maken met maximale en minimale waarden. Verder wordt uitgelegd hoe je gegevens kunt muteren, gegevensformulieren maken en te sorteren. Naarmate je vaker oefent, zul je zien hoe fijn het is om met Excel te werken. Handelingen kunnen worden ingekort en je zult al snel 20% effectiever werken. Ook de combinatie met Word en Access staat natuurlijk op het programma. Kortom, een volledige cursus bij tailorit die ervoor zorgt dat jij efficiënter en sneller kunt werken.

Bezoek de website voor meer informatie :