Samen in Zaken
Bedrijven

Evac Chair als evacuatiehulpmiddel

Evac Chair als evacuatiehulpmiddel

In het geval van een evacuatie is het belangrijk dat deze zo soepel als mogelijk verloopt. Het kan daarom verstandig zijn om goede voorbereidende maatregelen te treffen. Er zijn namelijk situaties denkbaar die tijdens de evacuatie voor problemen kunnen zorgen. Een zo’n situatie is het uitvallen van de lift van een gebouw, of de aanwezigheid van minder mobiele mensen. Wanneer u over een Evac Chair beschikt weet u zeker dat u de oplossing voor deze situaties al in huis heeft.

Wat is een Evac Chair?

De Evac Chair is een evacuatiestoel van hoge kwaliteit. Dit type stoel is al vele malen eerder geproduceerd. Nooit eerder kwam de kwaliteit echter in de buurt van de Evac Chair. De stoel is makkelijk te herkennen aan zijn blauwe en gele kleuren. Verder is het simpel om de stoel te gebruiken en kan deze ook versteld worden.

Meer weten?

Heeft u vragen over de Evac Chair, de voordelen daarvan tijdens een ontruiming of zou u er graag eentje kopen? Kijk dan eens op de website van Evacuatie Expert! Voor meer informatie kunt u tevens contact opnemen door te bellen naar 074-8539984.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.evacuatieexpert.nl/evac-chair-verplicht/