Samen in Zaken
Image default
Financieel

Ervaar de voordelen van Visma Nmbrs

Als je aan loonadministratie software denkt, denk je misschien wel aan Nmbrs. Dit is een software waarbij allerlei HR taken gedaan kunnen worden. Denk hierbij aan werkprocessen zoals verlof- en verzuim modules of het ondertekenen van documenten. Binnen de software kan je profiteren van functionaliteiten zoals salarisverwerking en on- en offboarding van medewerkers. Daarnaast kan je erop vertrouwen dat de persoonsgegevens veilig verwerkt kunnen worden. Een ander voordeel is dat medewerkers ten aller tijden mee toegang hebben tot het systeem via een speciale app. Transparantie is een goede basis voor vertrouwen binnen een bedrijf.

Het bedrijf denkt graag mee over de voordelen en mogelijkheden die de software jou kan bieden. Een voordeel van Nmbrs is bijvoorbeeld dat een HR omgeving is samengevoegd met een omgeving waar salarisverwerking gedaan kan worden. Dit maakt het zeer efficiënt omdat alles digitaal gedaan kan worden. Zo hoef je niet veel documenten uit te printen, dit scheelt weer in kosten en tijd!

De belangrijkste motivator om het systeem te gebruiken is dat de data altijd inzichtelijk is voor werkgever als werknemer. Mocht er bijvoorbeeld een contract worden opgesteld dan kunnen deze gegevens gebruikt worden.

Het voordeel van een systeem hebben waarin alle HR taken en salarisadministratie gedaan wordt is dat het allemaal in één systeem verwerkt zit. Naast dat het fijn is dat je alles in een overzicht kan zien wordt de werkwijze alleen maar geoptimaliseerd. 

Een geval waarbij deze processen kunnen samenkomen is als een werknemer bijvoorbeeld ziek is of verlof aanvraagt. Omdat dit allemaal in een systeem zit heeft dit HR proces automatisch effect op de salaris.

Misschien denk je nu bij jezelf: waarom schaf ik dan niet alleen maar Nmbrs aan? Securex gaat verder waar Nmbrs stopt. Zo zijn er binnen het bedrijf implementatie consultants aanwezig. Deze consultants zullen je helpen met het inrichten van de applicatie. Mocht je in het verleden deze software hebben aangeschaft, maar heb je twijfels of het wel goed is ingericht? De consultants zullen je hier dan mee verder helpen. Mocht je nog andere vragen hebben of verder willen kijken of je je account kunt optimaliseren? Neem dan gerust contact op!