Samen in Zaken
Bedrijven

Efficiëntie is de sleutel tot succes

Iedereen die werkt weet het. Wil jij je werk goed doen moet je efficiënt te werk gaan. Maar wat is dit precies en hoe werk je dan zo efficiënt mogelijk? Dit begint met het op een de juiste manier uitvoeren van de werkzaamheden en taken. Dit is de basis. Gebeurd dit niet, kun je het doel nooit bereiken. Efficiënt werken wilt zeggen dat je een beter resultaat haalt met dezelfde middelen, dezelfde tijd en dezelfde mensen. Een beter resultaat kan ook betekenen dat je meer produceert. Iedereen kent de uitdrukking tijd is geld. Dit is duidelijk van toepassing op efficiënt werken. Is de basis in orde kijk je naar de taakverdeling. Heeft iedereen in de organisatie een rol en kan iedereen uit de voeten? Dan ben je goed op weg. Zorg er nu voor dat het personeel goed materiaal heeft om mee te werken en voilà. Onder goed materiaal horen dingen als geschikt gereedschap en software die up-to-date is.

 

 

Lean manufacturing

Lean manufacturing en efficiënt werken hangen erg met elkaar samen. Lean manufacturing is een manier die jou helpt om op een efficiënte manier een zo goed mogelijk product te leveren. Organisaties die gebruik maken van lean zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om hun bedrijven. Streven naar vooruitgang staat centraal voor bedrijven die gebruik maken van de lean manufacturing. Dit soort bedrijven kun je herkennen aan hun proactieve houding. Ze zitten niet stil en wachten af, integendeel zelfs.

 

Gebruik maken van lean-methode

Wil jij als bedrijf gebruik gaan maken van lean manufacturing moet je een aantal dingen weten. Ten eerste is lean een systeem dat tijd nodig heeft om geïmplementeerd te worden. Dit gebeurd niet na een nachtje slapen. Dit is een langzaam proces maar wanneer het zover is zal het bedrijf zeker gaan groeien. Ez factory houdt zich bezig met het ontwikkelen van applicaties die garant staan voor een veilige werkomgeving. Zij helpen bedrijven om hun kwaliteit te verbeteren. Het helpen van operators staat centraal en hier doen zij dan ook alles voor. Het mooie aan de app is dat deze door operators voor operators is ontwikkelt.

 

https://ezfactory.nl/lean-manufacturing/