Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Effectieve EMDR en hypnotherapie in Zoetermeer

EMDR en hypnotherapie in Zoetermeer

Heeft u wel eens gehoord van EMDR en hypnotherapie in Zoetermeer? Wanneer u bepaalde klachten heeft gaat u al snel naar de huisarts, indien nodig ontvangt u een doorverwijzing naar een fysiotherapeut, arts of psycholoog. Alleen komt het wel voor dat de reguliere zorg de problemen niet verhelpt. Dat is vervelend, maar gelukkig zijn er nog andere oplossingen. Blijf bij psychische problemen dus niet te lang met een psycholoog praten als u merkt dat dat niet werkt, maar schakel de professionele hulp in van een therapeut zoals Marianne van der Pol van Praktijk voor Transformatie. Zij is hypno-, relatie- en EMDR-therapeut met meerdere jaren ervaring in het vak.

Verder met het leven

In 1999 startte Marianne van der Pol deze praktijk op, omdat ze cliënten op een goede en prettige manier wilde helpen om zich op een snelle en prettige manier goed te voelen. Maar ook om nare ervaringen uit het verleden die nog niet verwerkt zijn, wel te verwerken. EMDR in Zoetermeer helpt bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen met gebruik van trance. Deze therapie biedt uitkomst bij het verwerken van traumatische gebeurtenissen die gepaard gaan met angstige beelden, waardoor sprake is van nachtmerries, flashbacks en herbeleving. Maar hoe gaat een behandeling in z’n werk? De cliënt richt zich op de beelden, terwijl de therapeut ritmische bewegingen maakt met de hand. De cliënt volgt deze bewegingen.

Van migraine tot prikkelbare darm syndroom

Terwijl EMDR uitkomst biedt bij psychische klachten, biedt hypnotherapie ook uitkomst bij lichamelijke klachten. Dit is een van de oudste vormen van psychotherapie, waarbij gebruik wordt gemaakt van trance en hedendaagse technieken. Bij deze technieken kunt u onder andere denken aan Imaginatie, regressie, NLP en RET. Dankzij deze therapievorm komt de cliënt dichter bij onbewuste gevoelens en overtuigingen, waardoor men uiteindelijk met meer zelfkennis en toegenomen vermogens in het leven van alledag kan staan. Helder, krachtig en met zelfvertrouwen.

Bezoek de website voor meer informatie : https://transformatie.nu/