Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Een soepele verhuizing

Het kan veel stress opleveren, een verhuizing. Veel mensen schakelen bijvoorbeeld verhuizers in Hoorn in om zichzelf te ontlasten van het zware werk van verhuizen. Verhuizen is een grote klus waar veel mensen tegenop zien, het is veel geregel en neemt veel tijd in beslag. Door de verhuizers uit bijvoorbeeld Hoorn in te huren proberen mensen structuur in de verhuizing te krijgen. Terwijl hun verhuizen kun jij je bezig houden met de rest van de organisatie. Je zult wel zelf de dozen moeten inpakken en uitpakken, maar het sjouwen is meestal het zwaarste van een verhuizing.

 

Tips voor de ultieme verhuizing

Hele belangrijke verhuistip: het meten van je meubilair. Niets is zo frustrerend om tijdens de verhuizing achter te komen dat je bankstel niet door je deur of het raam past. Meet daarom de grote meubelen op om te kijken of het door de deur kan. Heel belangrijk zijn verhuisdozen, je kunt ze kopen, je kunt ze lenen, je kunt ze zelfs gratis regelen! Ten slotte biedt het verhuisbedrijf misschien ook een service aan om verhuisdozen bruikbaar te stellen voor je verhuizing. Vraag dat altijd na aan de verhuizers in Hoorn bijvoorbeeld.

 

De inboedel inpakken

Stevige dozen, niet te zwaar ingepakt, alles goed dichtgeplakt, alles goed verdeeld. Maar hoe pak je je inboedel zo goed mogelijk in? Om alle inhoud van de dozen goed te beschermen, kun je vul- en inpakmaterialen gebruiken. Denk hierbij aan bubbeltjesplastic, papier, piepschuim of keukenpapier. Probeer alle zware spullen zo goed mogelijk te verdelen. Stop een doos dus niet vol met boeken ofborden, want dat is erg zwaar en dan heb je kans dat de verhuisdoos zal scheuren.

https://www.verhuismeesters.com/verhuisbedrijf-hoorn/