Samen in Zaken
Image default
Financieel

Een externe boekhouder vinden uit de omgeving van Lunteren

Ik had een nieuwe boekhouder in de omgeving van Lunteren nodig voor mijn bedrijf. In het begin had ik een trouwe assistente die altijd mijn boekhouding deed. Alleen ze heeft een ongeluk gehad waardoor ze voorlopig niet meer de boekhouding kan doen voor het bedrijf. Ik ben de meeste van de tijd weg van kantoor op zakenreis dus ik heb daar geen tijd voor. Daarom had ik iemand nodig die hier een expert in was en mij hierin kon ondersteunen.

Extra hulp nodig van een boekhouder uit de omgeving van Lunteren

Ik had al gekeken in de omgeving van Lunteren of er bedrijven waren die externe boekhouders aangeboden voor een goede prijs. Gelukkig voor mij waren er maar een paar bedrijven waar ik uit kan kiezen. Ik had nog een poging gedaan om een van mijn personeelsleden te vragen of zij een extra taak op hen wilde nemen, maar niemand had interesse. Dus had ik besloten om eens contact op te zoeken met de bedrijven en een bedrijf had ik snel contact mee. Dat bedrijf was Vacura en ik kon een paar dagen later al langskomen voor een afspraak met een van de medewerkers.

Een fijne manier van werken

Ik kwam aan bij Vacura en werd vriendelijk begroet door het personeel. Daarna werd ik begeleid naar een overlegkamer en daar gingen we praten over waar ik naar op zoek was. Ze zeiden meteen dat ik hier aan het juiste adres was en een paar boekhouders kon ontmoeten. Daarna kon ik iemand voor een paar weken inhuren om te kijken of ik de samenwerking fijn vond en anders kon ik nog met hen overleggen voor een andere oplossing. Maar het was echt perfect en precies wat ik zocht. Hij doet zijn werk goed en nauwkeurig. Nu hoef ik mij helemaal niet meer zorgen te maken over de boekhouding, want deze is in goede handen.

Contact

Bent u op zoek naar goed bedrijf waarmee u een fijne samenwerking mee kunt beginnen? Bekijk dan eens de website van Vacura voor meer informatie over hun services en andere diensten die zij u kunnen aanbieden.