Samen in Zaken
Woning en Tuin

Een canvas doek aan de muur heeft heel wat voordelen. Welke dat zijn? Dit zetten we even op een rij

Zo hoef je niet meer te twijfelen, neem je een weloverwogen beslissing en heb jij binnenkort een canvas doek aan je muur hangen. Een canvas doek bestellen is bovendien super eenvoudig, dus daar hoef je het ook al niet voor te laten.

De voordelen van een canvas doek

De foto die je echt wil in je woning

Bij een schilderij of een standaard kunstwerk ben je vaak gebonden aan de tekening die op het werk staat. Bij een canvas doek kies je zelf welke foto je op je doek wil. Je kunt kiezen uit een heleboel stockfoto’s of stuurt je eigen foto door. Het resultaat? Een persoonlijk werk in je woning.

Afmetingen op maat

Bij een canvas doek van canvaswinkel.nl ben je helemaal niet gebonden aan standaard afmetingen. Je kiest immers zelf de afmetingen. Van klein tot groot, maatwerk is mogelijk. Het goede nieuws? De foto op je canvas doek blijft steeds haarscherp. Zo past je canvas schilderij steeds perfect in je woning.

Niet enkel canvas

We spreken hier dan wel over een canvas doek, maar ook tal van andere materialen zijn mogelijk. Zo bestel je net zo makkelijk een foto op dibond of plexiglas. Ook posters of zelfklevende doeken zijn mogelijk bij canvaswinkel.nl. Zo heb je een waaier aan mogelijkheden, die stuk voor stuk eenvoudig te bestellen zijn.

Makkelijk in onderhoud

Een vochtige doek, meer heb je niet nodig om je canvas doek te onderhouden. De doeken zijn krasbestendig en water heeft er geen vat op.

Een stevige garantie

De canvas doeken van canvaswinkel.nl zijn haast onverslijtbaar. Ze geven dan ook maar liefst 3 jaar kleurgarantie op deze canvas doeken. Dat is een eeuwigheid. Je koopt een canvas doek dus niet enkel voor jezelf, maar als je wil ook voor de generatie na jou.

Uiterst betaalbaar

Een gewoon schilderij kan vaak ontzettend veel kosten, maar een canvas schilderij is steeds betaalbaar. Logisch, want je betaalt enkel voor het materiaal.

Je merkt het, er zijn heel wat redenen om voor een canvas doek te kiezen in je woning. Wil je de beste canvas doeken op de markt, met een stevige garantie? Dan kom je vanzelf bij canvaswinkel.nl terecht. Bovendien vind je hier de ruimste keuze in foto’s en zijn ze al jarenlang de referentie in canvas doeken.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.canvaswinkel.nl/canvas-doek/