Samen in Zaken
Bedrijven

Een bedrijf runnen, ziet u door de bomen het bos nog wel?

Iemand met een eigen onderneming is vaak erg druk. Zeker wanneer het een kleiner bedrijf betreft. Of u nu een zelfstandige zonder personeel bent of een MKB’er, u heeft niet altijd de middelen om werkzaaheden uit te besteden. Als eigenaar bent u dan ook vaak betrokken bij de administratie, inkoop, verkoop en tal van andere zaken. Het is dan vaak lastig om een goede blik te houden op uw bedrijfsbeleid. Een extern kantoor zoals bijvoorbeeld Scripted Consultancy kan u met dit probleem helpen.

Wij snappen als geen ander  de behoeften van de kleine en drukke ondernemer. U wilt zeker zijn van een goed beleid, u heeft immers geen trek in overbodige kosten en langdurige projecten zonder goede uitkomt. Daarnaast is het aantrekken van een externe adviseur vaak erg tijdrovend. Want wie wil nu wekenlang gaan sparren met een consultant? Daarom hebben wij bij Scripted 2 duidelijke kernwaarden; betaalbaar en bereikbaar.

Onze kernwaarde betaalbaar is gemakkelijke te verklaren. Wij vragen simpelweg een prijs die 6 tot 20 keer lager ligt dan bij andere advieskantoren. En de kwaliteit, die is van een zeer hoog niveau.

Mede door deze betaalbaarheid is ons advies ook bereikaar geworden. Verder is ons advies gemakkelijk te gebruiken door de gering hoeveelheid tijd die u in ons advies hoeft te steken, dit is namelijk slechts 20 minuten!

Door deze 2 kernwaarden past een advies van Scripted prima bij de kleine ondernemer. Maar wat kan dit voor u betekenen? Simpel; wordt winstgevender en behaal een hogere omzet door de inzet van een duidelijk en gestroomlijnd beleid. We kunnen u precies vertellen hoe  u uw business het beste kunt doen. Daar zijn wij van Scripted Consultancy voor.

Wij kappen de spreekwoordelijke bomen en laten u een helder speelveld zien, zonder obstructie een helder beleid.

Dus wacht niet langer en ga naar onze website.

Teun Koldeweij

Oprichter Scripted Consultancy

 

https://www.scriptedconsultancy.com/