Samen in Zaken
Winkelen

Dure zilveren ringen

Als je in winkelcentrum zilveren ringen gaat kopen betaal je vaak te veel en zijn de sieraden vaak duur. Toch zijn er consumenten die veel te dure zilveren ringen kopen omdat ze niet weten dat het ook veel goedkoper kan.

Goede zilveren ringen

Een deel van de consumenten is er al achter dat je op internet goedkope zilveren ringen kunt kopen. De prijzen voor zilveren ringen liggen op internet een stuk lager. Zelfs wanneer je een zilveren ring van dezelfde merk en zelfde collectie hebt. De ring die je op internet koopt is toch een stuk goedkoper. Je koopt dus precies dezelfde zilveren ringen op internet voor een veel lagere prijs.

Hoe is dit dan mogelijk?

Het is voor veel consumenten moeilijk te begrijpen dat je precies dezelfde zilveren ringen op internet goedkoper kunt kopen. De lagere prijs heeft dan ook niks te maken met de kwaliteit of merk van de zilveren ringen. De prijzen worden bepaald door de kosten dat een onderneming maakt. Iedere onderneming wil winst maken of het nou een juwelier of warenhuis is. Winst kan pas gemaakt worden als alle kosten gedekt zijn. Hoe meer kosten een onderneming heeft hoe duurde de producten. Zo simpel is het dan ook doordat een webwinkel lagere kosten heeft zijn de zilveren ringen stukken goedkoper.

Amexxi

Zinzi

Lucardi

Bezoek de website voor meer informatie :