Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Douchecabine

Tijdelijke mobiele douchecabine huren

Lees in deze tekst over showerrent, een bedrijf dat tegen een vaste all-in prijs een tijdelijke douchecabine kan leveren. Zo’n mobiele douchecabine zorgt dat u kan douchen bij verbouwing badkamer.

Tijdelijke douchecabine

Een mobiele douchecabine huren is niet alleen handig om te douchen bij verbouwing badkamer, maar ook voor evenementen. Door de vooraf bepaalde all-in prijs weet u van tevoren wat de kosten zullen zijn. Aangezien een evenement zoals een festival een vaste toegangsprijs heeft, kunt u het als organisatie het zo uitrekenen of het rendabel is om een douchecabine te huren.

Extra douches

Een mobiele douchecabine huren kan ook interessant zijn als extra douches. Bijvoorbeeld u heeft een camping met douches, maar net tijdens die zes weken hoog seizoen is het te druk en zijn de wachtrijen voor de douches lang. U huurt dan voor die periode een tijdelijke douchecabine, of als het extreem druk is meerdere douchecabines, en zo vangt u de piek in het hoogseizoen op. Dit geldt ook voor jachthavens en andere plaatsen waar sprake is van een piek van gasten waardoor er te weinig douches zijn.

Sportevenementen

Niet alleen in de watersport, maar ook bij andere sportieve evenementen ontbreekt vaak goed sanitair w.o. mogelijkheden om te douchen. Dit is geen visitekaartje om nog eens deel te nemen aan het evenement. Terwijl het zo makkelijk opgelost kan worden. Online is goed in te schatten wat goed sanitair huren kost, u zorgt dat het aanwezig is, en deelnemers zullen terugkomen om weer deel te nemen.

Het huren van een douchecabine voor een periode van enkele weken wordt dus niet alleen ingezet voor douchen bij verbouwing badkamer, maar voor veel meer doeleinden. Bij veel evenementen, w.o. sportevenementen, is het sanitair niet goed terwijl het makkelijk en ook voordelig in orde te krijgen is.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.showerrent.nl/