Samen in Zaken
Image default
Mode en Kleding

Deel Jouw Persoonlijkheid Met de Wereld

Een van de makkelijkste manieren om jouw persoonlijkheid met de wereld te delen is middels jouw persoonlijke kledingstijl. Het is daarom ook altijd een leuke onderneming om er toch op uit te gaan en tientallen winkels af te struinen totdat jij jouw nieuwste outfit bij elkaar hebt weten te sprokkelen. Dit is ook een van de dingen die het ouderschap met zich meebrengt, want hoe ga jij jouw kinderen aankleden? Kleding voor kinderen is daarom ook te vinden in allerlei soorten en maten. Want net zoals jij een unieke persoonlijkheid hebt, heeft jouw kind dat ook. 

 

Jouw Kind en Hun Interesses

De persoonlijkheid van je kind leren ontdekken is dan ook een van de leukere dingen tijdens het ouderschap. Dit kan je doen door te kijken waar de interesses van jouw kinderen liggen. Een van de manieren om dit te zien is dan ook weer middels de kledingstijl van jouw kind. Voor jouw kind is het natuurlijk geweldig als zijn of haar favoriete cartoon op hun shirt kan staan. Dit zorgt ervoor ook jouw kind zelfverzekerder wordt, wat op zijn beurt goed is voor de algemene ontwikkeling van jouw zoon of dochter.

 

Kinderkleding Sinds De Jaren 80

Over de verschillende toeters en bellen die op de kleding van je kind staat kan eeuwig over worden gepraat. Maar een technische vraag zal dan snel boven tafel komen; van welk merk wil jij kleding kopen? Sinds begin de begin jaren 80 begonnen kinderkleding merken zoals Name It en Feetje. Deze merken hebben sindsdien de weg vrijgemaakt voor nieuwe kindermerkkleding. Een van die nieuwe merken is Z8. Dit oer-Hollandse merk is begonnen in 2004 op kleine schaal. Nadat het publiek de meerwaarde van de producten in zag, is het uitgegroeid tot een volwaardig merk met verkooppunten in binnen- en buitenland.

 

De Wereld van Z8

Wat was dan exact de meerwaarde van de producten die Z8 aanbiedt? Een van de manieren waarin het merk zich in onderscheid, zijn de soepele en rekbare kledingstoffen. Dit betekent dat de kleding die jij koopt voor jouw groeiende kind langer mee kunnen gaan. Het zien van een sale Z8 maakt daarom ook veel ouders blij. Het geheim zit in de stof Lycra. Dit synthetische rubber ken je van zwem- en sportkleding. Aangezien het in verschillende diktes verkrijgbaar is, heeft het nog steeds dezelfde textuur als andere kleding. Het is een veelzijdige stof die veel kan betekenen voor kledingdragers van alle leeftijden.

Wereldwijd de Kleding van Name It

Een ander noemenswaardig merk is Name It. Zoals als eerder benoemd is naast het Nederlandse merk Feetje, Name It ook een van de eerste kindermerkkleding. Het vanuit Denemarken overgewaaide merk is sinds 1986 begonnen en is tegenwoordig wereldwijd te vinden in 18 landen. Er zijn verschillende collecties voor alle kindermaten te vinden. Zo zijn er rompers en wafel pyjama’s en er zijn basics zoals het Name It shirt zwart. Naast kleding voor de baby’s en oudere kindjes, is er ook kleding voor prematuren. Zo kan iedere ouder terecht bij deze winkel.