Samen in Zaken
Image default
Marketing

De voor en nadelen van online marketing

De voor en nadelen van online marketing

Bij weCare Media doen we er alles aan om bedrijven beter zichtbaar te maken in de zoekmachine. Natuurlijk doen wij dit niet alleen voor de naamsbekendheid, maar vooral voor meer verkopen van diensten en/of producten. Dit kan op verschillende manieren gedaan worden. Als je net nieuw bent op het internet dan is betaald adverteren in Google ADS of social ADS vaak de kortste weg. Natuurlijk moet je hier dan wel een budget voor hebben. Een andere optie is om SEO marketing toe te passen, maar deze effecten merk je pas vaak na een paar weken of maanden. Onze internet marketeers kunnen jou het beste advies hierin geven. Het hoeft echt niet duur te zijn, want uiteindelijk bespaar jij ook tijd en geld uit en kun jij jezelf focussen op je bedrijf.

Een snelle bedrijfswebsite is de sleutel tot succes

Een Bedrijfswebsite laten maken is de eerste stap die je als ondernemer moet zetten. Uiteindelijk is dit het visitekaartje van jouw bedrijf en dus ook de sleutel tot succes. Hiervoor kun je een webdesigner inschakelen, want hij of zij weet precies jouw ideeën in een plaatje om te toveren. Ze hebben jarenlange ervaring en daardoor kunnen zij dit ook op korte termijn al voor je realiseren. Tevens is het ook gewoon een feit dat het een stuk goedkoper is, aangezien de webdesigner minder uren maakt dan jij zelf. Bijna niets is hierin onmogelijk en daardoor kun je jouw bedrijf echt onder de aandacht brengen. Bovendien heeft een webdesigner verschillende trucjes om de website sneller te maken. Dit is niet alleen fijn voor de klanten, maar vooral ook erg belangrijk voor zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Zij zetten anno 2023 de snellere websites vaak een stuk hoger qua positie.

Waarom linkbuilding zo belangrijk is voor een hoge positie in Google

Een hoge positie in Google voor de website van jouw bedrijf is vandaag de dag een van de belangrijkste manieren om nieuwe klanten te vinden. Vroeger zette je een advertentie in de krant, maar vandaag de dag lezen steeds minder mensen de papieren kranten en scrollen ze meer door de online variant. Zo kun je vandaag de dag beter ervoor zorgen dat goede websites met hoge SEO waardes naar jouw website verwijzen. Echter heb je hiervoor toch echt een marketing expert nodig, want anders ben je tientallen tot soms wel honderden uren aan het zoeken. Daarnaast moet je dit ook gewoon professioneel aanpakken en een natuurlijk link patroon is daarbij cruciaal. Iedere dag, week of maand moet het hetzelfde gaan om het beste resultaat te behalen.

Adverteren levert snel veel bezoekers op

Een andere manier om snel veel nieuwe bezoekers te genereren naar je website is adverteren. Hiermee zorg je ervoor dat je op de hoogste positie staat, namelijk boven de organische resultaten. Echter zit hier wel een prijskaartje aan wat 0,01 per klik, maar ook 100 euro per klik kan zijn. Je moet dus goed laten uitzoeken waar mensen veel op zoeken, maar ook wat de kosten daar tegenover zijn. Soms kun je beter op een zoekwoord met een lager volume adverteren omdat je daarmee veel meer kunt doen voor hetzelfde geld.