Samen in Zaken
Image default
Vervoer en transport

De open aanhanger van HAPERT

Een van de meest veelzijdige aanhangwagens is de open aanhangwagen. Deze aanhanger kan gebruikt worden voor talloze toepassingen, van het vervoeren van los gestort materiaal tot pallets en van tuinafval tot grof vuil. Een open aanhanger kan worden uitgerust met een huif. Hierdoor ontstaat er in essentie een gesloten aanhangwagen.

Een producent van open aanhangwagens is HAPERT Aanhangwagens. Dit Nederlands bedrijf ontwerpt en produceert sinds de jaren 60 aanhangwagens van de meest robuuste en betrouwbare kwaliteit. De open aanhanger die HAPERT biedt heeft de naam Azure en is leverbaar in verschillende uitvoeringen.

De open aanhanger van HAPERT is verkrijgbaar in een 1-assige, 2-assige en 3-assige uitvoering en heeft, afhankelijk van het aantal assen, een maximaal bruto laadvermogen van 750 tot 3500 kilogram. Ook is de HAPERT Azure leverbaar als plateauwagen (Azure H) en als bakwagen (Azure L). Hierbij zitten de wielen bij de plateauwagen onder de wagen en de wielen naast de wagen bij de bakwagen. Dit zorgt er voor dat de plateauwagen een grotere laadvloer heeft dan de Azure L bakwagen.

De open aanhangwagen van HAPERT is voorzien van een geschroefde V-dissel en van aluminium wanden met een hoogte van 30 centimeter. Deze wanden zijn ook uitgerust met ingebouwde sluitingen. Verder is deze open aanhangwagen voorzien van een U-profiel aan de achterzijde (bij modellen met een breedte vanaf 160 centimeter) en van 4 uitneembare hoekrongen. De HAPERT Azure is tevens uitgerust met een scharnierende voorwand.

De zijborden van de HAPERT Azure bestaan uit 2 delen wanneer de aanhangwagen een lengte heeft van minimaal 455 centimeter. Bij deze uitvoering is in het midden van de aanhanger een uitneembare tussenrong geplaatst.

Deze HAPERT open aanhangwagen is leverbaar met allerlei interessante opties, zoals een voorrek, oprijpakket, bevestigingsmogelijkheden en een huif. Verder biedt HAPERT voor de Azure opties zoals LED verlichting, een composiet laadvloer, aluminium profielen vloer, spoorliggers en borden met een hoogte van 40 centimeter.

Ook biedt HAPERT voor de HAPERT Azure allerlei losse accessoires aan, bijvoorbeeld een bindhaakset, voorrad, steunpotenset, achterlamp afscherming en loofrekken. Ook een huif van 150 of 180 centimeter hoog, een fijnmazig ladingdoek en een vlakzeil zijn leverbaar vanuit HAPERT.

Het chassis van de HAPERT Azure is volbad gegalvaniseerd en volledig gelast. HAPERT biedt op het chassis een garantie van maar liefst 10 jaar. Op de volledige aanhangwagen biedt HAPERT een garantie van 2 jaar. Deze garantietermijnen laten het blinde vertrouwen zien dat HAPERT heeft in haar aanhangwagens.