Samen in Zaken
Bedrijven

De mooiste hexagon tegels

De mooiste hexagon tegels

Ben je op zoek naar hexagon tegels? Neem dan eens een kijkje in het assortiment van Mozaiektegelwinkel. Hier vind je deze tegels in een hele hoop verschillende kleuren en afmetingen! Wij hebben in huis een hele hoop verschillende kleuren verwerkt, maar we wilden voor de badkamer voor een wat rustigere optie gaan.

Bijvoorbeeld voor zwart wit, want dat vinden we voor in een badkamer ook wel heel erg mooi! In dit blogartikel vertellen we meer over hoe het bestellen van hexagon tegels bij deze webshop ons bevallen is.

Prettige webshop voor mozaiektegels

Wij hebben glasmozaiek tegels bestellen bij deze webshop als zeer prettig ervaren. Dit bedrijf beschikt over een uitgebreid aanbod aan mozaiektegels voor een zeer aantrekkelijke prijs. Van hexagon tegels tot aan vloertegels. De mozaiektegels die deze webshop verkoopt zijn van het merk The Mosaic Factory en zijn beschikbaar in vele kleuren, afwerkingen en materialen.

Wat ik ook heel erg handig vind is dat de prijzen per verpakking zijn, niet per m2. Dat scheelt ons echt een hele hoop gereken, ideaal. Daarnaast waren de tegels ook nog eens binnen 2 dagen al in huis, klaar om gemonteerd te worden.

Gratis monster

Het is best lastig om tegels online te bestellen zonder ze eerst in het echt te bekijken. Gelukkig begrijpen de mensen achter deze webshop dat heel goed. Daarom bieden ze een geweldige service aan waar we heel blij mee zijn. Zo kun je ze gewoon een mail sturen waarin je aangeeft wat voor soort tegeltjes je zoekt.

Dan nemen ze een kijkje in de collectie en sturen je maximaal 2 monsters op. Dat doen ze helemaal gratis. Deze service vinden wij echt top, want zo kan je goed kijken naar wat de beste optie is voor jouw situatie.

Echt een aanrader

Wanneer je op zoek bent naar een bedrijf voor tegels kan ik dit bedrijf ten zeerste aanraden! Mijn man en ik zijn meer dan tevreden over het eindresultaat van de badkamer. Neem dus zeker eens een kijkje in de collectie. Laat ons daarna vooral weten wat je er van vindt!

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.mozaiektegelwinkel.nl/