De loterij winnen, en dan?

Uiteraard dromen we allemaal wel van die ene enorme jackpot die ervoor gaat zorgen dat wij ons nooit meer zorgen hoeven te maken. Wat is er nou lekkerder dan financiële ruimte hebben zodat je daadwerkelijk alles kunt doen wat je maar wil doen. Er zijn natuurlijk heel veel verhalen over mensen die ooit de loterij hebben gewonnen. Zo zijn er goede en slechte verhalen te vertellen, wij zetten er graag een paar op een rijtje.

 

Voorbeelden van spenderingen van je loterij winst

 

1 Zeven collega’s wonnen in maart 2011 gezamenlijk 319 miljoen dollar. Zij hebben hun winst gespendeerd aan het collegegeld van hun kinderen, nieuwe vaatwassers en nieuwe banden voor hun auto’s. Best degelijke uitgaven toch?

2 Robert en Frances uit Jacksonville wonnen in 2005 het luttele bedrag van 340 miljoen dollar. Zij kochten van dit gigantische bedrag een pracht huis volledig compleet met een bubbelbad en een zwembad met een waterglijbaan.

3 Erika Greene uit Georgia won in 2002 33 miljoen dollar. Zij kocht voor dat geld onder andere een auto en een huis. Voor de rest van het bedrag nam zij een financieel adviseur in de arm om zo het geld voor haar te laten werken. Ze is dus gaan investeren in plaats van het allemaal in een keer uitgeven.

4 Het is altijd allemaal rozengeur en maneschijn. Dit bewees Kevyn Ogawa uit Californië wel. Kevyn won in 2009 336 miljoen dollar. Kevyn vertelde later aan de krant dat hij overspoelt werd door vrienden en kennissen die allemaal wat geld van hem wilden. Dit was volgens hem echt “pure hell”.

5 Louise White uit Rhode Island won de Powerball loterij in 2012. Haar winst bedroeg 336 miljoen dollar. Zij nam een notaris in de arm en zette een fonds op voor de financiële ondersteuning van haar familie. En waar trakteerde zij zichzelf dan op? Een ijsje.

6 Joe en Sue Kainz uit Illinois wonnen in 2000 363 miljoen dollar. Zij betaalden al hun schulden af, deden wat investeringen in hun brouwerij en lieten hun lekkende dak repareren.

7 Eddie Nabors uit Georgia won in 2007 390 miljoen dollar. Hij ging een huis kopen voor zijn dochter zodat zij niet meer in haar woonwagen hoefde te wonen. Ook betaalde hij de hypotheek af voor verschillende familieleden. Zelf, zoals hij tegen de krant zei, zou hij lekker gaan vissen.

 

Na deze verhalen wil je natuurlijk ook de loterij winnen. Op de site van vergelijk loterij kun je allemaal verschillende loterijen vergelijken om zo de juiste loterij voor jou te kiezen.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vergelijkloterij.nl/