Samen in Zaken
Commercie

De domste criminelen ooit

Ooit was er een inbreker op heterdaad betrapt omdat een vrouw met haar man in bed lag. Hij vertelde haar een mop en ze hoorden op zolder iemand lachen. Ze belden meteen de politie en de inbreker werd opgepakt. Dit zijn de domste criminelen in de geschiedenis van de misdaad. 

Een inbreker had te veel gedronken op de avond van zijn inbraak. Hij vond het een goed idee om even uit te rusten op de bank. Hij wilde maar heel even zijn ogen dicht doen, totdat hij in een diepe slaap belandde. Toen de bewoners van het huis thuis kwamen, lag de inbreker nog steeds vredig te slapen. De politie werd gebeld en de inbreker is opgepakt. Dit had natuurlijk voorkomen kunnen worden als het gezin een alarmsysteem had gehad. 

Een 19 – jarig meisje uit Amerika was zo trots op haar criminele activiteiten, dat ze er een vlog over besloot te maken en te plaatsen op YouTube. In de vlog vertelde ze over een bankoverval en een gestolen auto. Politie heeft haar opgespoord. Ze heeft er spijt van. 

Een 40-jarige man uit Canada had een opmerkelijke manier van overvallen plegen. Hij belde de eigenaar van een winkel op en vroeg deze hoeveel geld er in de kas zat. Hij vertelde de eigenaar dat hij het geld in een zak moest doen en bij de ingang van de winkel moest zetten. Hij dreigde dat er slechte dingen zouden gebeuren als de eigenaar dit niet zou doen. Gek genoeg heeft het nog een paar keer gewerkt voordat de politie erop af werd gestuurd. Dit had natuurlijk makkelijk vookomen kunnen worden met bijvoorbeeld videobewaking. 

Een man stal tijdens een inbraak de mobiele telefoon van de bewoonster. Hij stuurde met de gestolen telefoon een vriendenverzoek naar de bewoonster via facebook. De politie hoefde hem alleen maar even op te sporen en de man werd gepakt. 

Bezoek de website voor meer informatie : http://www.onlinecamerashop.nl