Samen in Zaken
Woning en Tuin

De buitenposter leren kennen via mijn zus

Nee, van een buitenposter of tuinposter had ik nog nooit gehoord. Het was pas toen Charlotte, mijn grotere zus, met dit voorstel kwam aandraven, dat ik eens ben gaan kijken op tuinposter.nl. Eerlijk, de eerste indruk was redelijk overweldigend. Al die inspiratie, al die beelden en echt duizenden en duizenden foto’s die je op je buitenposter kunt laten printen, het was wat veel. Maar toen ik mijn tijd nam en werkelijk een tuinposter ging kiezen was het een fluitje van een cent. Nu hangt op mijn piepkleine koertje een muurposter te blinken van een lavendelveld en daar ben ik heel tevreden mee.

Talrijke buitenposters op maat en formaat

Charlotte zweert blijkbaar al jaren bij buitenposters. Zij heeft dit ooit op de Nederlandse televisie gezien en was toen al compleet verkocht. Ondertussen is ze aan haar 4de buitenposter toe. Dat was helemaal niet nodig geweest, want die tuinposters gaan tientallen jaren mee, maar laat ons zeggen dat Charlotte van verandering houdt. Ik weet niet welk tafereel ze nu in haar tuin heeft hangen, maar dat het opvalt, dat is wel zeker. Nu mijn muurposter op het koertje valt minstens even hard op. Ik had trouwens geluk dat ik mijn buitenposter op maat kon bestellen. Daarvoor had ik al heel lang naar iets passends gezocht, maar niet gevonden. Standaard maten passen niet op mijn koertje.

Tuinposters van topkwaliteit! Enkel bij Tuinposter.nl

Bij de kwaliteit stelde ik me vooraf wel wat vragen. Want mag je voor zo een zeer scherpe prijs en van een online bestelling verwachten? Wel, dat valt reuze mee en je krijgt op je tuinschilderij ook nog een stevige garantie. Zo hoef je je helemaal geen zorgen te maken. Charlotte heeft verteld dat ze eens een klein probleempje had met een tuinposter en dat tuinposter.nl dit razendsnel heeft opgelost. De posters zijn stuk voor stuk waterdicht en kunnen tegen een stootje. Probeer ze gerust eens te scheuren, quasi onmogelijk. Bovendien zijn ze ook krasbestendig en kleurvast. Dus ook in de zomer verkleuren ze niet.

Die tuinschilderijen zijn super makkelijk te bevestigen

Zelf heb ik gekozen voor een tuinschilderij die makkelijk te bevestigen is, maar ik weet dat Charlotte en aluminium frame heeft. Ik heb eens alle opties online bekeken en je kunt er werkelijk alle kanten mee uit. Er zijn een 7-tal ophangsystemen waaruit je kunt kiezen, maar ik heb voor de simpelste gekozen. Niet omdat dat het goedkoopste was, maar omdat ik nu eenmaal over weinig ruimte beschik.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.tuinposter.nl