Samen in Zaken
Bedrijven

Cursus zakelijk Engels voor bedrijven

Cursus zakelijk Engels voor bedrijven

Een in-company training zakelijk Engels zorgt er voor dat uw medewerkers professioneler gaan communiceren in het Engels. Daarbij maakt het weinig uit in welke sector u zit.

Door internationalisering is er steeds meer behoefte aan praktijkgerichte trainingen Engels. Waarom zakelijk Engels? Omdat dit overwegend de taal is die internationaal wordt gebruikt.

We geven je graag een aantal voorbeelden van plaatsen en bedrijven waar wij trainingen hebben verzorgd. Je ziet dan dat dit niet altijd bedrijven zijn waar je in eerste instantie aan denkt. Nederland is een klein land en daarom zoeken bedrijven al snel naar uitbreidingsmogelijkheden over de grens.

Het is belangrijk dat je als bedrijf professioneel overkomt en dat de vragen die medewerkers hebben ook goed geformuleerd worden. Dat kan mondeling in een (telefoon) gesprek of schriftelijk in bijvoorbeeld een Engelse e-mail.

 

Een cursus zakelijk Engels, de voorbeelden

In Zeeland verzorgen we een in-company training zakelijk Engels voor een bedrijf dat internationaal zaken doet in agrarische producten. Hier is het belangrijk dat accountmanagers op de juiste wijze communiceren met klanten in diverse landen. Behalve schrijf- en  spreekvaardigheid is het ook goed om de cultuur van een bepaald land te kennen. Zo voorkom je misverstanden in de communicatie.

Een ander bedrijf hebben we geholpen met een bedrijfstraining zakelijk Engels in Rotterdam. Dit bedrijf houdt zich bezig met allerlei inspecties en testen op het gebied van het milieu. In eerste instantie denk je misschien ‘is daar Engels voor nodig’, maar dit bedrijf werkt samen met diverse organisaties in het buitenland. Daarbij worden een hoop maatregelen in Brussel bepaald en de richtlijnen en protocollen zijn dan vaak in het Engels.

In Breda geven we Business English op locatie voor een bedrijf dat zich bezig houdt met auto leasing aan bedrijven. Hier is vooral het uitbreiden van de vaktechnische woordenkennis belangrijk. Net als het opstellen van een contract of e-mail die duidelijk zijn voor de klant zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.

Bij een verzekeringsbedrijf gespecialiseerd in de zorg verzorgen we in-company trainingen Engels in Tilburg.  Het gaat hier om de klantcontact centers waar medewerkers vragen moeten kunnen behandelen van buitenlands sprekende mensen. Ook verleent dit bedrijf diensten aan expats die in Nederland worden gevestigd. De medewerkers hebben de contacten aan de balie van de servicekantoren, per e-mail of per telefoon.

Zo zie je dat een cursus zakelijk Engels op vele vakgebieden en bij verschillende bedrijven kan worden gegeven. Iedere beroepsgroep kan bij ons terecht. We helpen graag.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.zakelijkengels-srtraining.nl/