Samen in Zaken
Bedrijfsvoering

Communicatietrainingen voor leidinggevenden en salesprofessionals

(sales)professionals

Wil je als leidinggevende of salesprofessinal jouw kwaliteiten verbeteren? Volg dan één van de volgende Remarcable trainingen: Training Effectief leiderschap, Verkooptraining Adviserend Verkopen, Training Effectieve communicatie. In 2 dagen worden jouw communicatievaardigheden verbeterd waardoor je als leidinggevende effectiever gaat samenwerken met jouw team. Remarcable trainingen biedt zowel open als incompany trainingen aan waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat.

Trainingen voor salesprofessionals

Verkopen is een vak. Maar door de jaren heen is dit verkoopvak wel veranderd. Om tegenwoordig je vak goed uit te kunnen voeren, dien je op de hoogte te zijn van psychologische processen. Door aandachtig te luisteren kom je erachter wat de echte wensen zijn. De vraag achter de vraag ontdekken. Met beïnvloedingsvaardigheden en gebruik van de juiste soft skills loopt een verkoopgesprek prettiger en overtuigender. Natuurlijk niet geforceerd, maar op een hele natuurlijk wijze. Je leert omgaan met stugge klanten en hoe je moet onderhandelen. Ben jij die salesprofessional die beter wil worden in het verkoopvak? Schrijf je dan nu in voor de training Verkooptraining Adviserend Verkopen.

Trainingen voor managers en leidinggevenden

Een team functioneert pas goed wanneer teamleden elkaar begrijp en weten wat ze van elkaar kunnen verwachten. Communicatie speelt daarin een sleutelrol. Want zonder open en duidelijke communicatie is er ruis dat kan leiden tot contraproductiviteit. Leer gedrag herkennen waardoor je kunt anticiperen op de situatie. Met de training effectief leiderschap leer je hoe je jouw teamleden inspireert, motiveert en activeert.  Deze training voor leidinggevenden is verdeeld over twee dagen. TIjdens de training leer je alles over beïnvloedings- en gespreksvaardigheden die bij jou passen. Geheel op maat dus. Meer weten over deze leiderschapstraining? Schrijf je dan nu in.

Open trainingen versus Incompany

Remarcable trainingen geeft zowel incompany als open trainingen. Incompany trainingen zijn volledig afgestemd op de doelen van de organisatie en je volgt de training met jouw collega’s. De training wordt gegegeven op de eigen locatie. Bij open trainingen volg je deze trainingen met vakgenoten uit andere organisaties. Maar omdat individuele aandacht belangrijk is om jouw eigen skills te kunnen verbeteren, vindt er altijd een intake plaats. Kortom, met elke zakelijke training van Remarcable wordt jij als individu getraind op de aspecten die voor jou voor verbetering noodzakelijk zijn.

Overige communicatie trainingen

Bij de trainingen van Remarcable staat ‘communicatie’ centraal. Want bij gebrekkige communicatie en het niet begrijpen van non-verbale communicatie ontstaan frustraties en fouten. Door de psychologische aspecten van communiceren te verduidelijken, leer je signalen van anderen vroegtijdig herkennen. Hierdoor ontstaat er meer begrip voor elkaar en wordt samenwerken een stuk gemakkelijk. Volg de training Effectieve Communicatie met DISC.

Over Remarcable

Remarcable trainingen is sinds 2005 opgericht door Marc van Katwijk. Hij wil organisaties laten profiteren van het resultaat van zijn bijzondere trainingswijze: Succesvolle, zelfbewuste en gemotiveerde medewerkers. In de afgelopen jaren heeft hij deze opmerkelijke trainersstijl geleerd aan andere trainers die daarmee hun trainingen naar een nog hoger niveau hebben getild.

 

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.remarcable-trainingen.nl/