Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Beste skills voor op het werk

Er zijn veel skills die je in je vrije tijd kunt leren die erg handig kunnen zijn voor je baan. Veel bedrijven zijn dan ook bereid om een cursus te betalen voor je als investering. Maar wat zijn goede skills om te leren? In deze blog zullen wij enkele skills uitlichten die je goed kunt gebruiken waar je ook werkt.

Microsoft office

Dit pakket van programma’s ken je wellicht wel maar als je de tijd neemt om je er echt in te verdiepen kun je er enorm veel uithalen. Door bijvoorbeeld een Excel cursus voor gevorderden te doen kun je jezelf enorm veel tijd besparen tijdens het gebruik van Excel. Dit is nog eens extra handig aangezien veel bedrijven Excel gebruiken om hun boekhouding bij te houden en planning. Dus door goed te weten hoe Excel werkt kun je veel tijd besparen. Een ander goed programma om goed onder te knie te krijgen is Word. Om word goed te leren moet je niet veel tijd besteden maar de tijd die je besteed kan wel erg handig zijn. Neem de tijd om te kijken welke acties jij het vaakste uitvoert en kijk naar wat de shortcuts zijn voor die acties. Dit kan je enorm veel tijd besparen in de lange termijn en als je baas merkt dat je je werk even goed maar sneller doet dan zal hij zeker tevreden zijn.

Planning en time management

Planning en time management zijn wellicht dingen die al voor je worden gedaan maar het is altijd goed om te leren. Goede planning skills en time management zijn makkelijk te verkrijgen via online cursussen of zelfs van mensen op werk. Als jij je tijd goed kan indelen zul je verbaasd zijn hoeveel beter en efficiënter je kunt werken.

Waar je ook werkt deze drie skills zullen je zeker helpen binnen je baan en je ook grotere kansen geven voor een promotie

https://compu-academy.nl/excel-cursus-gevorderden/

Gerelateerde artikelen

Waarvoor wordt een Hitachi accu het meest gebruikt?

Specialist op het gebied van lockers en lockerkasten

10 tips voor het uitkiezen van de juiste trouwjurk