Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Beleggen in 2022

Het is al een behoorlijk turbulent jaar geweest. Waar beleggers ook kijken, economische angst speelt de hoofdrol dankzij onze post-pandemische wereldwijde inflatie, stijgende rentes, de oorlog in Oekraïne en uitgebreide lockdowns in China. Dit laat maar al te goed zien hoe snel economische en geopolitieke omstandigheden kunnen veranderen en hoe het onze investeringen beïnvloed.

Ondanks deze sombere achtergrond wil je toch iets doen met je spaargeld, maar wat zijn je opties in 2022?

In deze moeilijke omstandigheden is het belangrijk dat beleggers een divers portfolio hebben en een duidelijk langetermijnvisie. Bij twijfel is het ook altijd verstandig contact op te nemen met je financiële adviseurs.

Crypto in 2022

De eerste helft van 2022 was erg slecht voor de cryptomarkt. Eind 2021 zijn Bitcoin en Ethereum met meer dan 50% gedaald en hoewel er de afgelopen tijd kleine stijgingen zijn geweest is de cryptomarkt bijna tot stilstand gekomen.

Bitcoin bereikte in 2021 meerdere nieuwe all time high’s maar dit werd gevolgd door flinke dalingen, hetzelfde geldt voor Ethereum, de op een na grootste crypto currency. Ook het regulering van crypto is de laatste tijd een groot onderwerp geweest voor investeerders.

Toch zeggen veel experts dat het eigenlijk een goede zaak is voor investeerders. Met deze onzekerheid komen kansen en we zijn van mening dat de crypto markt weer wat waarde begint te bieden. De rendementen gaan stijgen en we zien kansen op een aantal gebieden.

Meer regelgeving zou namelijk kunnen leiden tot meer stabiliteit in de fluctuerende crypto markt. Investeren in crypto in 2022 is volgens experts dus geen slecht idee, maar doe je onderzoek voordat je crypto aanschaft! Bekijk daarom de beste crypto presale. Houdt de beste crypto presale een tijdje in de gaten voordat je investeert. Kijk wat bepaalde munten doen en wanneer het beste moment is om te investeren.  

https://www.business2community.com/nl/cryptocurrency/beste-crypto-presale