Samen in Zaken
Image default
Bedrijven

Begeleid wonen in Drenthe: ontvang alle benodigde hulp

Hulp nodig? Kies voor begeleid wonen Drenthe

Kent u Alex Cares al? Deze organisatie heeft ervaren specialisten op het gebied van begeleid wonen in Drenthe. De professionals staan voor thuisbegeleiding die goed afgestemd is op de behoeften en wensen van de cliënt. De zorgverlening kan desgewenst ook financiële hulp omvatten. Of u nu een dementerende partner heeft, een moeilijk opvoedbaar kind of problemen met het organiseren van uw financiën of huishouden, met de juiste ondersteuning gaat u doelgericht aan het werk om oplossingen te vinden. Zo creëert u een goede basis voor de toekomst.

Thuisbegeleiding in Drenthe voor jong en oud

De medewerkers van Alex Cares zijn echte mensen-mensen en hebben begrip voor uw situatie. Met hun traject voor begeleid wonen Drenthe kunnen zij u helpen om structuur aan te brengen, zodat u meer overzicht krijgt en beter weet waar u heen wilt met uw leven. Dankzij hun kennis van bewindvoering, mentorschap en schuldenproblematiek zijn zij ook goed in het onderhouden van contact met andere zorgverleners. De zorg die u krijgt hangt af van uw behoeften en u ervaart altijd genoeg vrijheid. De thuisbegeleiding is er voor jong en oud en onder meer bestemd voor mensen die vanwege sociale of psychische redenen een steuntje in de rug nodig hebben.

Vaste begeleider voor begeleid wonen Groningen

Ook als u kiest voor begeleid wonen Groningen, dan kunt u terecht bij Alex Cares. Met begeleid wonen wordt bedoeld dat u ambulante hulp aan huis ontvangt van een vaste begeleider. Deze hulp kan betrekking hebben op zorg- en woonhulp, huishoudelijke hulp, hulp bij geldzaken of persoonlijke verzorging. Ook kan het zijn dat u begeleiding aan huis nodig heeft als aanvulling op een psychiatrische behandeling. U kunt de hulp aanvragen voor uzelf of voor iemand in uw naaste omgeving.

Wilt u Alex Cares inschakelen voor begeleid wonen in Drenthe of Groningen? De medewerkers hebben passie voor hun vak en gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor begeleiding die bij u past!

Bezoek de website voor meer informatie :