B2B afspraken

Meer B2B afspraken met Teleleads

Heb jij een bedrijf dat een bepaald product verkoopt of een gespecialiseerde dienst levert? Wil je daarvoor meer klanten hebben? Dan zit je goed bij Teleleads. Wij helpen je graag aan meer B2B afspraken. We zijn namelijk gespecialiseerd in de koude acquisitie van bedrijven, ook wel telemarketing of B2B leadgeneratie genoemd. Door ongevraagd bedrijven te benaderen per telefoon gaan wij voor jou op zoek naar potentiële klanten. Indien er sprake blijkt te zijn van een warme lead (het bedrijf heeft interesse) maken wij een afspraak met hen voor een informatief gesprek. Aan jou nu om het salesgesprek tot een succesvol einde te brengen!

Succesvolle leadgeneratie

Als we succesvolle leads willen gaan genereren dienen we eerst een doelgroep voor jouw dienst of product te bepalen. In overleg met jou stellen we criteria op een gaan we in onze uitgebreide database op zoek naar bedrijven die een potentiële klant zouden kunnen zijn. Vervolgens stellen we en adressenbestand op en maken we een belscript. Door telefonisch contact op te nemen met te bedrijven proberen we B2B afspraken met hen te maken voor een informatief gesprek. Dit betekent naast een vollere agenda ook meer tijd voor de voorbereiding van het salesgesprek. Met Teleleads als telemarketing partner is de kans op het vergroten van je klantenbestand dus veel hoger!

Over Teleleads

Kwalitatieve B2B afspraken regelen, dat is waar we bij Teleleads goed in zijn. We zijn in Zutphen gevestigd en werken met en team van gedreven telemarketeers. Wij gaan altijd tewerk op basis van de volgende drie kernwoorden:

  • Enthousiast
  • Effectief
  • Ervaren

Geen opdringerigheid van onze kant, maar gewoon een klantvriendelijke aanpak. Zo zorgen wij voor kwalitatieve afspraken en concrete resultaten.

Bezoek onze website!

Wil jij meer B2B afspraken voor je bedrijf? Ben je benieuwd wat Teleleads hierin voor jou kan betekenen? Wil je een offerte aanvragen? Neem gerust contact op voor meer informatie! Wij vertellen je graag meer. Teleleads is telefonisch bereikbaar via 088 000 85 75 of het contactformulier op onze website.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.teleleads.nl/telemarketing/b2b-afspraken/