Alles over blockchain en de toepassingen

WAT IS BLOCKCHAIN EN HOE WERKT HET

Afgelopen jaren horen we de term blockchain overal en nergens. Het enige wat de meeste kunnen doen is blockchain associeren met de digitale munt bitcoin. Maar blockchain is veel meer dan dat! Blockchain is een nieuw innovatief open systeem om gegevens op te slaan. Dit kan van alles zijn, bank overschrijvingen, aktes, afspraken, berichten en oom het maar. Tot dus zover lijkt het niet zo bijzonder, ware het niet dat blockchain geen centrale sturende orgaan vereist. En dit is interessant in het kader van veiligheid en het vervalsen van data. Omdat het een open netwerk bevat kan er geen corruptie ontstaan vanuit één bron. Blockchain is een populaire implementatie voor cryptogeld, waarbij de bekendste Bitcoin en Ethereum zijn.

WAT KAN APPELIT VOOR BEDRIJVEN BETEKENEN

Dankzij jarenlange ervaring en gespecialiseerde software- en applicatie ontwikkelaars kunnen wij bij Appelit elk idee omzetten in een oplossing dat van nuttige meerwaarde kan zijn in de bedrijfssector waar je met je organisatie actief bent. Onze ontwikkelaars ontwikkelen vanuit passie voor innovatieve producten en wij zijn van mening dat blockchain technologie de toekomst is. Ontdek welke diensten wij momenteel ontwikkelen voor bedrijven in binnen- en buitenland.

POPULAIRE BLOCKCHAIN ONTWIKKEL DIENSTEN VOOR BEDRIJVEN

Ethereum DApps Ontwikkeling We bouwen decentrale applicaties (DApps) en ontwikkelen slimme contracten ( smart contracts ). We kunnen vanuit het niets een op een blockchain netwerk gebaseerde applicatie bouwen of uw bestaande systemen aanpassen om blockchain- en smart-contracten te gebruiken. Onze ervaring in het netwerk omvat gebieden zoals gedecentraliseerde investeringsplatformen, videostreamingplatforms, gedecentraliseerde handelsoplossingen, escrow en meer.

Core Blockchain-ontwikkeling We specialiseren ons in de ontwikkeling van maatwerk blockchains. Onze oplossingen zijn gebaseerd op forks van populaire blockchains zoals Bitcoin, Ethereum, Dash, ZCash en Decred. Onze ervaring omvat oplossingen zoals volledig gedecentraliseerde beurzen en gedecentraliseerde mining platforms.

Blockchain-gebaseerde systemen Wij zijn experts in het bouwen van op maat gemaakte en op blockchain gebaseerde systemen die verschillende industrieën ondersteunen, zoals; FinTech, Trading, Investment, Energy Management, Retail enz. Onze ervaring omvat platforms zoals Cryptocurrency Exchanges, P2P-handelsplatforms, WebWallets, Warm / Cold wallets en meer.

Vraag vrijblijvend een offerte op voor een app , ERP of software op maat

APPelit ontwikkelt diverse soorten software oplossingen op maat. Varieren van basic mobiele apps voor iphone en android tot op maat ontwikkelde ERP software voor MKB en Enterprise en reeds geruime tijd ook software voor robotica oplossingen. Wil je daar graag meer over weten of in contact komen met APPelit over dit soort zaken? Neem dan zeker contact met ons op of vraag een offerte op voor jou app of software.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.appelit.com