Samen in Zaken
Ict

Effectief en efficiënt werken in de zorg met Vcare connect

Meer doen in de zorg in minder tijd

Op moment dat we dit schrijven is het coronavirus nog steeds onder ons en is de hele wereld in de greep van dit hardnekkige virus. Overal ter wereld is te zien hoeveel druk en werk een pandemie met zich meebrengt op de maatschappij, de geestelijke gesteldheid én vooral op de zorg. Want hoe biedt je alsnog de juiste zorg wanneer mensen, en vooral de zwakkeren, niet naar de huisarts kunnen? Als zorgprofessional wilt u natuurlijk al uw patiënten goed en tijdig kunnen behandelen. Het is juist in deze bijzondere tijden niet handig om afgeremd of belemmerd te worden in de werkzaamheden. Denk aan extra administratieve werkzaamheden voor, tijdens en na de behandelingen, zaken handmatig invullen of een systeem dat niet werkt op een werktelefoon en u dus pas kunt gebruiken wanneer u na een huisbezoek weer op kantoor of in de instelling bent.

En dit is waar Vcare connect om de hoek komt kijken. Dit krachtige en veilige cloud platform biedt de juiste tools en middelen om snel en effectief zorg te bieden voor alle zorgprofessionals in Nederland. Bij Vcare werken we continu aan het verbeteren en innoveren van Vcare connect zodat u zo goed mogelijk kunt focussen op uw belangrijkste werkzaamheden. Hiervoor heeft Vcare connect het beste systeem ontwikkeld, zodat u tijdens uw behandelingen met uw patiënten kunt richten op de belangrijkere zaken en dat de verplichte administratie tussendoor en snel kan, waardoor er meer ruimte is om uw patiënten goed te kunnen behandelen.

Gewoon een simpel en eenvoudig ‘zorgportaal’ systeem

Bij Vcare geloven we heilig erin dat communicatie in dienst moet staan voor de juiste zorgverlening aan iedereen. En Vcare connect zorgt er (weer) voor dat zorg bieden gemakkelijk, snel en goed gebeurd zodat er weer tijd overblijft voor het ‘echte’ werk. Het systeem is zodanig ontwikkeld dat administratieve zaken, zoals het aangeven bij wie u op huisbezoek was en wat de toestand van de patiënt was, met slechts een aantal drukken op de knop ingevuld kunnen worden. Veel zorgverleners klagen vaak dat dit heel veel tijd in beslag neemt. Dat is dus met Vcare zorgportaal systeem niet meer aan de orde! Door administratieve verplichtingen makkelijker te maken blijft er meer tijd over voor het belangrijke werk en dat is zorg bieden voor mensen, zodat ze eerder en adequater worden geholpen.

Effectief en efficiënt werken in de zorg

Om effectief en efficiënt te werken in de zorg is eenvoud en gemak noodzakelijk. Daarom is Vcare connect zo ontwikkeld dat iedere zorgmedewerker er raad mee weet. Het is zeer simpel in gebruik omdat er veel tijd is gestoken in een intuïtieve gebruikersinterface en koppelingen met alle bekende huisartsinformatie systemen in Nederland. Vcare biedt namelijk al een integratie met HIS en HAPIS van Chipsoft, Topicus en Pharmapartners. Samen bekleden ze nagenoeg de gehele markt in Nederland. Omdat Vcare connect volledig in de cloud werkt kunnen al uw medewerkers overal werken, zoal ze maar een internet verbinding hebben. Het is dus prima mogelijk om ook vanuit huis de zorg te verlenen aan patiënten. Dankzij de integratie (Vcare integrator) met bestaande systemen zijn er direct vele functies beschikbaar voor de medewerker die niet meer weg te denken zijn. Wij noemen o.a.

  • NAW gegevens herkenning in beeld door herkenning van het telefoonnumer
  • Automatische gespreksopname voor kwaliteitsdoeleinden
  • Automatische roosterplanning en informatiedeling intern voor collega’s
  • Eenvoudig doorschakelen naar collega’s of externe nummers
  • Via email of sms een veilige beeldverbinding opzetten met de patiënt
  • Zowel eenzijdig als tweezijdig videobellen en het aanbieden van e-consulten
  • Statistieken zoals opnametijd en wachtrij dankzij walldisplay applicatie

Telefoontoestellen, vast en mobiel, kunnen eenvoudig gekoppeld worden aan het systeem van Vcare zodat ook onderweg of op een externe locatie patiënten de juiste aandacht kunnen krijgen die ze nodig hebben. Effectief en efficiënt werken in de zorg zijn de hoofdbestandsdelen voor het leveren van de juiste zorg aan uw patiënten, waardoor deze op de juiste manier geholpen kunnen worden. En met het Vcare Connect systeem is dit geen enkel probleem.

Bezoek de website voor meer informatie : https://www.vcareconnect.nl